Unifaun 

Delivery Experience

Copyright © 2018 Unifaun AB. All rights reserved.

Helhetsupplevelsen av ett köp på nätet är idag e-handlarens största tillgång och samtidigt största utmaning. Slutkonsumenterna är med all rätt kräsna. Erbjuds inte önskvärda leveransalternativ finns det alltid andra som gör det. Nöjda kunder återkommer och alla som har varit med om en dålig leveransupplevelse vet hur mycket en smidig och smärtfri leverans betyder för att vilja återkomma som kund.

Vi på Unifaun har arbetat med leveranser för e-handlare i över 20 år. Vi har insett att leveransuppevelsen börjar redan i kassan, och slutar först när kunden har fått sin vara och är nöjd. För att få ihop den här kedjan behöver du se det hela som en enda process som hänger ihop. Den bygger på att du kan erbjuda rätt leveransalternativ just till den specifika kunden och därefter ser till att på ett proffsigt sätt hålla kunden informerad om leveransen. För att hjälpa dig med detta har vi tagit fram konceptet ”The Unifaun Delivery Experience”. 

Det gör att du enkelt och kostnadseffektivt kan få ihop helheten, och leverera förstklassigt till dina kunder!

The

Unifauns DeliveryCheckout ger dina kunder valfriheten att själva välja mellan de olika fraktalternativ som du har definierat. Du kan givetvis själv anpassa färg och form så det passar webshopen.

Läs mer om Unifaun DeliveryCheckout
Läs mer om Mina Paket

Unifauns gratisapp Mina Paket är en komplett lösning som gör det lättare för mottagare att följa sina leveranser. Mina Paket strävar efter att ge användaren kontroll och överblick över sitt e-handlande, från köp till leverans och allt däremellan.

”Vi höll på att utveckla en ny webbutik men slängde ut de generiska fraktalternativen och lade in DeliveryCheckout istället. Det är strålande att kunna ha allt i samma gränssnitt, centralt hanterat!” 

Ludvig Loh, grundare Loh Electronics


Förenkla för dina kunder och öka konverteringen och återköpsfrekvensen

Total kontroll över vilka fraktalternativ som presenteras

Ett samlat ställe att följa orderstatus oavsett transportör

”Att förenkla vardagen för e-handlare och deras kunder är vår viktigaste uppgift. Med Mina Paket kan vi erbjuda full transparens till alla som nyttjar våra tjänster.” 

Jonas Lindell, Managing Director, DHL Parcel Sweden

Unifaun 

Delivery 

Experience

The

"Vi strävar hela tiden efter att göra det smidigare för kunderna att handla hos oss. Med Mina Paket får de all information om leveransen samlad på ett ställe. Vi hoppas att det ska förbättra köpupplevelsen ytterligare"

Pär Svärdson, vd för Apotea

Konsumentdriven logistik har gett kunden makten över frakten – men ärligt talat, är det verkligen så? Mats & Axel visar vad riktig kundorientering skulle vara, och att den snart kan vara verklighet.

”Efter ett långt samarbete med Unifaun känner vi oss trygga med att våra kunder kommer att se appen Mina Paket som en stor fördel när de handlar online.”

Jonas Kolehmainen, logistikchef Sportamore