Nyheter

Ny app integrerer Dynamics 365 Business Central med Unifaun 

september 28, 2020 Nyheter, Pressreleaser

Nu lanceres Shipping Central – en app, der sammenkobler Microsoft Dynamics 365 Business Central og Unifaun Online. Den gør det muligt at håndtere alle transporter direkte i Business Central.  

Med Shipping Central sparer du tid ved at oprette forsendelser, udskrive etiketter og administrere andre transporthandlinger direkte i Business Central.  Du slipper dermed for at skulle registrere transporter separat i Unifaun Online. 

Shipping Central er udviklet af Retail Central i nært samarbejde med Unifaun. Samarbejdet sker på nordisk niveau, og appen er certificeret af Microsoft og kan hentes på Microsoft AppSource på samtlige nordiske sprog samt på engelsk. 

Business Central er et virksomhedssystem fra Microsoft, som automatiserer og digitaliserer for små og mellemstore virksomheder, og nu blev det præcist meget nemmere også at håndtere sine transporter. 

“Retail Central er en virksomhed, som tilbyder apps til Business Central, som hjælper virksomheder med at digitalisere deres virksomheder. Det er lige netop det, den nye app, Shipping Central, gør. Digitaliserer administrationen af transporter og frigør en masse tid,” siger Stefan Björk, Partner Manager i Retail Central. 

“Vi er yderst tilfredse med, at samarbejdet med Retail Central så hurtigt har mundet ud i en meget kompetent app/integration. Vi ved, at mange af vores eksisterende kunder anvender Business Central som virksomhedssystem, og for dem vil håndtering af leverancer nu blive meget mere enkelt,” siger Stefan Holmström, Partner Manager i Unifaun. 

Som en del af lanceringen inviterer Unifaun og Retail Central både virksomheder og konsulenter til et gratis webinar med fokus på Shipping Central, den 13. oktober (på svensk) kl. 15:00-15:45 og den 20. oktober (på engelsk) kl. 15:00-15:45. 

For yderligere oplysninger, kontakt:
Stefan Holmström, Unifaun, +46 733 58 12 33, stefan.holmstrom@unifaun.com 
Stefan Björk, Retail Central, +46 10-750 08 38, info@retailcentral.net 

Tilmelding til webinar 
Svensk 13. oktober
Engelsk 20. oktober 

Læs mere om Shipping Central
Shipping Central (svensk)
Shipping Central (engelsk) 

Ny app integrerer Dynamics 365 Business Central med Unifaun