Nyheter

Bread & Boxers har forbedret kundernes købsoplevelse ved hjælp af Unifaun DeliveryCheckout!

oktober 13, 2020 Nyheter, Pressreleaser

Bread & Boxers, e-handelsvirksomheden, som sælger undertøj i klassisk, svensk, stilrent design er nu kommet i gang og anvender Unifauns udtjekningsløsning for valg af levering, Unifaun DeliveryCheckout. Det indebærer, at kunderne direkte ved kassen kan vælge mellem en række forskellige fragt- og leveringsmuligheder alt efter hvor de bor. Det har ikke blot øget oplevelsen, men også konverteringsgraden.

Bread & Boxers er kunde hos Storex, som er en 3PL-virksomhed. Dette indebærer, at Storex styrer deres lager og sørger for at udsende alle ordrer i tide samt modtager og håndterer deres returvarer. Den E-handelsplatform, som Bread & Boxers anvender, er Jetshop Commerce. Som et led i at øge kundernes købsoplevelse ville de tilbyde flere valgmuligheder med hensyn til leverancerne. De havde brug for et system, som ikke var for besværligt, og som kunne passe sammen med både e-handelsplatformen Jetshop Commerce og 3PL-lagret Storex. Valget faldt på Unifauns løsning Unifaun DeliveryCheckout, som er integreret i kassen. Det er let at konfigurere ved at Storex Får fragtinformationerne ind gennem DeliveryCheckout, de udskriver derefter let forsendelsesetiketterne via leveringsstyringssystemet Unifaun Online, sætter dem på pakkerne og sender dem.

Bread & Boxers har på denne måde kun købt leveringsvælgeren og kan så let selv administrere og bestemme, hvordan det skal se ud, og hvilke leveringsaftaler der skal være tilgængelige. Storex bruger igen leveringsstyringssystemet Unifaun Online og har givet Bread & Boxers et profil-login.

-Hos Unifaun er vi særdeles glade for, at Bread & Boxers nu har valgt at implementere vores løsning Unifaun DeliveryCheckout i deres kasse. Det er fantastisk, at vores løsning er et så stærkt eget produkt, at selv om man benytter 3PL, kan man stadig implementere og anvende den, fortæller Erik Meyer, der er kundeansvarlig hos Unifaun.

-Vores nøgleord på Bread & Boxers er enkelhed, komfort og funktionalitet. Det vil v gerne formidle til kunderne via vores webbutik. Ved hjælp af Unifauns løsning DeliveryCheckout har vi nu fået en endnu mere enkel og smart kasse, hvor kunderne nu selv kan vælge, hvordan de vil modtage deres produkter. Vi ser også, at det har øget konverteringsgraden, fortæller Fredrik Olsson, der beklæder posten Head of E-commerce hos Bread & Boxers.

Siden 2011 har Bread & Boxers solgt sine produkter online og i udvalgte butikker i hele Europa, Asien og USA. For yderligere information, kontakt:

Unifaun:
Erik Meyer
Regional Sales Manager
erik.meyer@unifaun.com
+46 0732-01 78 28

Bread & Boxers:
Fredrik Olsson
Head of E-commerce
fredrik@breadandboxers.com
+46 073 53 12938

 

Bread & Boxers har forbedret kundernes købsoplevelse ved hjælp af Unifaun DeliveryCheckout!