Nyheter

Netthandelsgruppen fortsætter sin ekspansion i Europa med Unifaun

november 3, 2020 Nyheter

Netthandelsgruppen er blandt de største e-handlere i Norge og fortsætter med at vokse. De ligger blandt andet bag netbutikkerne tights.no, weightless.no og comfyballs.no, som også har haft stor fremgang i Sverige.

For at kunne distribuere sine produkter mere enkelt i Europa åbner Netthandelsgruppen nu et nyt stort lager i Sverige, og før åbningen var det en selvfølge, at Unifaun skulle følge med som partner.

“Unifaun er den perfekte partner, når vi åbner vores lager i Sverige. Takket være den skalerbare Saas-model kan vi nemt komme i gang uden tidskrævende konsultation. Der er heller ingen grænse for, hvor meget vi kan vokse hos Unifaun, hvilket er en forudsætning for os.” Johan Nordström, Head of Logistics, Netthandelsgruppen

Fra lageret i Sverige planlægger Netthandelsgruppen at sende varer til hele verden. For at klare dette kræves der et stabilt og opkoblet Delivery Management-system, hvor der er mulighed for opfølgning, statistik, moduler til at forbedre processer, omkostningskontrol og meget mere for nemt at kunne optimere leverancerne.

“Netthandelsgruppen har foretaget en imponerende rejse og reel vækst de seneste år, og vi er meget stolte af at kunne være med på denne rejse. Vi ser nu med stor forventning frem mod at følge med på den fortsatte rejse med lageret i Sverige og fortsat skabe muligheder for tilvækst.” Fredrik Warmark, Unifaun

Netthandelsgruppen fortsætter sin ekspansion i Europa med Unifaun