Nyheter

Limitato vælger nu Unifauns DeliveryCheckout for at forbedre kundernes købsoplevelse

november 10, 2020 Nyheter, Pressreleaser

Limitato er en virksomhed baseret i Gøteborg, som ejes og drives af grundlæggerne Gustav Peterson og Emrik Olausson. Idéen til virksomheden fik de under studietiden på højskolen i Jönköping. Den går ud på at samarbejde med verdenskendte artister, kunstnere og fotografer og trykke en del af deres værker på tøj og derefter sælge det i begrænset oplag. Tøjet sælges over hele verden i eksklusive fysiske butikker som f.eks. NK i Sverige og Harrods i England. Men det sælges også via deres egen e-handelsbutik, som er bygget på Shopify.

For at forbedre kundernes købsoplevelse har Limitato nu valgt Unifauns løsning til et leverancealternativ, Unifaun DeliveryCheckout. Den skal integreres i kassen på webbutikken, og således vil kunderne helt selv kunne vælge, præcis hvordan deres varer skal leveres, med hvilken transportør og på hvilken måde.

– Jeg har samarbejdet med Unifaun tidligere med en anden virksomhed, hvor vi implementerede deres DeliveryCheckout og er vældigt tilfreds med resultatet derfra. Så da vi diskuterede, hvordan vi kan øge kundeoplevelsen for Limitato, så var Unifauns DeliveryCheckout næsten en selvfølge, fortæller Eric Groop, som er markedsansvarlig i Limitato.

Én af de mest kendte kunstnere, som Limitato samarbejder med, er Terry O’Neill. Han har været i frontlinjen for kreativ berømmelse i mere end 50 år, og for at nævne nogle af hans værker, som kan købes gennem Limitato, er billeder af film – og rocklegender som f.eks. Raquel Welch og den afdøde David Bowie. Tøjet, der anvendes til tryk, er af absolut højeste kvalitet og fremstilles af en familieejet virksomhed i Portugal. De anvender organiske råvarer og har rigtig gode ansættelsesaftaler, hvilket er meget vigtigt for Limitato.

– Vi er vældigt glade for, at Limitato nu kan komme i gang med vores Unifaun DeliveryCheckout-tjeneste. Vi er sikre på, at deres kunder nu ikke kun får tøj med kunst af den højeste kvalitet, men at de også får en købsoplevelse af højeste niveau, siger Lars Karlsson, som er kundeansvarlig hos Unifaun.

For yderligere oplysninger, kontakt:
Unifaun AB
Lars Karlsson
Enterprise (e)Commerce Team
+46 733027665

Limitato AB
Eric Groop
Head of Marketing
+46 766164434

Limitato vælger nu Unifauns DeliveryCheckout for at forbedre kundernes købsoplevelse