Nyheter

Collector Bank styrker sit tilbud til e-handlere – integrerer Unifaun i Collector Checkout.

november 17, 2020 Nyheter, Pressreleaser

Collector tilbyder finansieringsløsninger til private kunder og erhvervskunder og er én af Nordens førende leverandører af betalingsløsninger for e-handelsvirksomheder og butikker.

Nu tager Collector yderligere et trin og udvider tilbuddet til e-handlere ved også at tilbyde leverancer som en del af checkout-oplevelsen.

“I en kasse er det yderst vigtigt at kunne tilbyde relevante betalings- og leverancealternativer. Får du dette sammen med en problemfri identificering af kunden, øges konverteringen og kundetilfredsheden. Noget, som er lykkedes for os i Collector Checkout sammen med Unifaun., siger Mikael Anstrin, General Manager Payments, Collector.

At kunne vælge det leverancealternativ, man som kunde er vant til, eller som passer en bedst, kan være afgørende for en købsbeslutning. Mange gange droppes varekurven, eftersom det ønskede alternativ mangler. Collector har skabt en direkte integration med Unifauns leverancemaskine, hvilket indebærer, at e-handleren selv konfigurerer de leverancealternativer, der skal vises i kassen, relateret til en række forskellige dataparametre som f.eks. postnummer for leverancen, varekurvens værdi eller tidspunkt på døgnet.

Den første blandt Collectors kunder til at anvende Collectors leveracemodul er Topformula. Efter den første tids brug kommenterer Fredric Boson, som er administrerende direktør i Topformula, erfaringerne således:

“Vi ser en klar stigning i kundetilfredshed såvel som konvertering”.

Leverancemodulet er allerede integreret i Collector Checkout. For at komme i gang skal e-handleren have en separat aftale med Unifaun for DeliveryCheckout. Løsningen fungerer for alle Collectors markeder.

“Vi er meget stolte af, at Collector valgte at tilbyde sine kunder endnu bedre forudsætninger for leverancetilfredshed gennem den nye funktion i Collector Checkout”, siger Linda Wessman, Head of Partners & Alliances Nordics hos Unifaun.

Læs mere om Collector leverancemodul!

 

Kontakt

Collector Bank: Mikael Anstrin, General Manager Payments
E-mail: mikael.anstrin@collectorbank.se

Unifaun: Linda Wessman, Head of Partners & Alliances Nordics
E-mail: linda.wessman@unifaun.com

 

Collector Bank styrker sit tilbud til e-handlere  – integrerer Unifaun i Collector Checkout.