uutiset

Sisälogistiikka 7-8.10. 2015 Helsingin Messukeskuksessa

30 syyskuu, 2015 uutiset

 

sisis2015-sininen-pvm

Toista kertaa järjestettävä Sisälogistiikka 2015 on kaksipäiväinen ammattitapahtuma sisälogistiikan ja materiaalin käsittelyn ammattilaisille.

Ensimmäistä kertaa järjestetty Sisälogistiikka 2014 Messukeskuksessa onnistui hienosti, keräten kahden tehokkaan tapahtumapäivän aikana 3686 kävijää tutustumaan tapahtumakokonaisuuden yli 150 näytteillesasettajan tuotteisiin ja palveluihin.

Paikan päällä ammattilaiset tutustuvat uusien ja nykyisten toimittajien monipuoliseen valikoimaan. Ammattitapahtumassa korostuu kasvotusten kohtaaminen, verkostoituminen ja tulevaisuuden suuntauksien esilläolo. Tämä on ammattitapahtuma täynnä tietoa, inspiraatiota ja uusia ideoita!

 

Alan ammattilaiset voivat rekisteröityä maksutta kävijäksi.
Voit rekisteröityä tapahtumaan tästä.

Me olemme tietenkin paikalla ja meidät löytää messuosastolta 3B1!