Lehdistötiedotteet

Uusi helppo ja käyttäjäystävällinen avoin kuljetustilauskanava

30 syyskuu, 2015 Lehdistötiedotteet, uutiset

 

Avoin kuljetustilaus

Kuljetusliikkeiden asiakkaille uusi helppo tapa tehdä kuljetustilauksia Memnon/Unifaunilta

Memnon/Unifaun on julkaissut uuden tilauskanavan, joka antaa kuljetusliikkeille mahdollisuuden tarjota asiakkailleen helpon ja käyttäjäystävällisen kuljetustilauskanavan kuljetustilauksien tekemiseen ja rahtiasiakirjojen tulostukseen suoraan kuljetusliikkeen omilta kotisivuilta.

Moni kuljetusliike saa tänä päivänä kuljetustilauksensa harvemmin palveluita käyttäviltä asiakkailtaan puhelimitse, sähköpostitse tai muuta kautta. Kuljetusliike voi tallentaa ja hallinnoida kaikkia kuljetustilauksia yhdessä paikassa – mukaan lukien harvemmin kuljetustilauksia tekevien asiakkaiden tilaukset – Memnon/Unifaunin uuden palvelun avulla. Standardisoidun kuljetustilausprosessin avulla varmistetaan, että jokainen asiakas täyttää kaikki kuljetuspalvelun määrittelemät tarvittavat tiedot ilman virheitä, sillä palvelumme validoi tiedot oikeaksi.

Avoin kuljetustilauskanava on myös erittäin tervetullut kuljetustilauksien tekijöille. Kuljetuspalveluiden ostaja ohjataan käyttäjäystävällisessä palvelussa askel askeleelta läpi kuljetustilausprosessin. Asiakas voi tehdä kuljetustilauksensa helposti tietokoneella, puhelimella tai tabletilla ja tulostaa myös samalla kaikki tarvittavat rahtiasiakirjat.

”Avoin kuljetustilauskanava on vahva lisäys palveluntarjontaamme kuljetusliikkeille. Kuljetusliike voi avoimen kuljetustilauskanavan avulla saada EDI-sanomat kaikilta asiakkailta, vaikka asiakkaalla ei olisi käytössä kuljetustenhallintajärjestelmää. Olemme huomanneet, että avoin kuljetustilauskanava on tervetullut palvelu markkinoille ja moni kuljetusliike on ilmoittanut kiinnostuksestaan tarjota asiakkailleen modernin ja näyttävän kuljetustilauskanavan, josta voi tulostaa kaikki rahtiasiakirjat suoraan kotisivuilta.”

 

Lisätietoa:
Katri Moberg, sales manager
+358 50 5201975

Memnon Networks ja Unifaun ovat markkinajohtajia kuljetushallinta-alalla Pohjoismaissa. Tarjoamme yli 20 vuoden kokemuksella innovatiivisia ja korkealaatuisia kuljetushallintajärjestelmiä. Järjestelmässämme yli 100 000 yritystä lähettää päivittäin yli 800 000 lähetystä. Memnon Networks ja Unifaun työllistävät noin 120 ihmistä Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa ja Puolassa.

www.memnonnetworks.com/fi/