Lehdistötiedotteet

Kansainvälinen kasvu jatkuu-Unifaun/Memnon Networks laajentaa Norjaan

24 marraskuu, 2015 Lehdistötiedotteet, uutiset

Norgeetablering

Unifaun/Memnon jatkaa vahvaa kansainvälistä kasvuaan ja perustaa tytäryhtiön Norjaan. Martin Randel, toimitusjohtaja, kuvailee kasvua seuraavasti:

”Meille on erittäin tärkeää tukea asiakkaittemme toimintaa myös Ruotsin ulkopuolella. Seuraava askel eteenpäin on tytäryhtiöiden perustaminen ja paikallinen läsnäolo uusilla markkinoilla. Pohjoismaiden johtavana kuljetushallintajärjestelmien tarjoajana meillä on jo monta asiakasta Norjassa ja paikallisen toimiston avaaminen on luonnollinen askel kohti entistä parempaa palvelua kasvavalle asiakaskunnallemme.”

Tytäryhtiön perustaminen Norjaan on yrityksen kansainvälisen kasvustrategian seuraava askel. Unifaun/Memnon haluaa tehostaa logistiikan alaa Euroopassa, kuten yritys on jo tehnyt rakentaessaan kuljetushallintamarkkinat sekä kasvattaessaan EDI:n käyttöä Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa. Unifaunin ja Memnonin yhdistyessä kesäkuussa 2014 viestittiin, että: ”yhdistyessään Memnon ja Unifaun voivat kasvaa kansainvälisesti ja nostaa edelleen järjestelmän laatua sekä kasvattaa kansainvälistä läsnäoloaan.” Yhdistymisen jälkeen kansainvälistyminen on tapahtunut nopeaan tahtiin ja samalla yrityksen henkilökuntakin on kasvanut. Alkuvuonna 2015 perustimme myös tytäryhtiön Puolaan ja jatkona kasvullemme on tytäryhtiön perustaminen Norjaan.

Norjassa on jo melko korkea EDI-taso, mutta norjalaisilla markkinoilla on rajallinen määrä palveluntarjoajia. Unifaun/Memnonin tytäryhtiö tuo markkinoille kuljetushallintajärjestelmän, joka on todistetusti auttanut tehokkaasti tavarantoimittajia, kuljetusliikkeitä ja muita osapuolia hallinnoimaan paremmin logistiikkaansa.

Lisätietoa:
Martin Randel, CEO
Puh. +46 70 528 53 72

Leila Rosenstråle, Head of Business Development and International Expansion
Puh. +46 70 – 091 31 35


Memnon Networks ja Unifaun ovat markkinajohtajia kuljetushallinta-alalla Pohjoismaissa. Tarjoamme yli 20 vuoden kokemuksella innovatiivisia ja korkealaatuisia kuljetushallintajärjestelmiä. Järjestelmässämme yli 100 000 yritystä lähettää päivittäin yli 800 000 lähetystä. Memnon Networks ja Unifaun työllistävät noin 130 ihmistä Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa ja Puolassa.
www.memnonnetworks.com
www.unifaun.com