Lehdistötiedotteet

Bringin kotimaan paketti- ja lavapalvelut nyt myös Unifaun Onlinesta

5 huhtikuu, 2016 Lehdistötiedotteet, uutiset

bring domestic

Unifaun Onlineen lisätään jatkuvasti uusia kuljetuspalveluita taataksemme asiakkaillemme markkinoiden parhaan kuljetushallintajärjestelmän. Aiempaa merkittävästi laajempi Bringin palveluverkko tuo asiakkaat lähemmäs ja kuljetukset toimitetaan perille luotettavasti, ajallaan ja joustavasti Bringin palvelujen avulla yhdessä Unifaun Online -ratkaisun tukemana. Paketit aina 35 kg ja lavat jopa 750 kg asti kulkevat vaivatta ja turvallisesti Bring-kotimaanpalvelun mukana ympäri Suomen. Unifaun Onlinen kautta voit valita lähetyksillesi Bring Business Pallet – palvelun lähettäessäsi lavatavaraa tai BringBusiness Parcel Bulk – palvelun lähettäessäsi paketteja.

Bring on osa Posten Norge-konsernia, joka on neljänneksi suurin logistiikkayritys Pohjoismaissa. Työntekijöitä konsernissa on 19 000 ja liikevaihto oli 2,8 Mrd EUR (2014). Voit lisätä Unifaun Online-tiliisi Bringin palvelut valitsemalla kirjauduttuasi Unifaun Online-tiliisi verkkokaupastasi Bringin palvelut.

Lisätietoja uudistetusta Bring-kotimaanpalvelusta saat ottamalla yhteyttä Bringin myynti- ja markkinointijohtajaan Pekka Lehtiseen puhelimitse 050 505 3500 tai sähköpostilla pekka.lehtinen@bring.com