uutiset

Uusi toivottu toiminto Unifaun Onlinessa – brändätty ennakkoavisointi!

13 huhtikuu, 2016 uutiset

avisointi

Harva asia vahvistaa viestinnän vaikutusta yhtä paljon kuin brändin sisällyttäminen niin informatiiviseen kuin kaupalliseen viestiin – miksei siis teidänkin yritys brändäisi asiakasviestintäänne?

Brändättyyn ennakkoavisointiin voit sisällyttää logon sekä mainoskuvan ja voit myös lisätä vapaavalintaisen viestinnällisen ja/tai kaupallisen tekstin asiakkaillesi. Voit lisätä avisointiviestiin haluamasi tarjouksen tai mainoskuvan, jonka asiakas näkee lukiessaan hänelle saapuneen toimituksen avisointiviestin. Voit siis helposti viestiä asiakkaille ajankohtaisista asioista asiakkaan lukiessa sähköpostiaan saapuvasta lähetyksestä.

Asiakaspalvelu ja asiakasviestintä ovat olennaisena osana asiakaskokemusta. Brändätyllä asiakasviestinnällä voit viestiä yhtenäisesti asiakkaalle tärkeistä toimitukseen liittyistä asioista ja samalla lisätä markkinointiviestin avisointiin. Lähetyksen vastaanottajat avaavat yleensä avisointiviestin, joten tavoitat asiakkaasi helposti luoden samalla hyvän palvelun tilauskokemuksen.

Tutustu tästä esimerkkiin Brändätystä ennakkoavioinnista.

TILAA

Brändätyn ennakkoavisoinnin voit tilata Unifaun Online-tilisi verkkokaupasta. Lisäpalvelu vaatii Plus-tilin ja maksaa 17,50 eur/kk sisältäen kolme eri avisointipohjaa.