uutiset

Haemme Key Account Manageria Helsinkiin!

7 September, 2017 uutiset

Tiimimme kasvaa taas ja haemme Key Account Manageria!

Tehtävässä osallistut liiketoimintamme kannattavaan kasvattamiseen vastuullasi yksi tärkeimmistä avainasiakkuuksistamme. Varmistat asiakastyytyväisyyden, tehokkaat prosessit ja asiakassuhteen kehittymisen tiiviissä yhteistyössä asiakasorganisaation ja kollegojesi kanssa. Olet aktiivinen ja innovatiivinen pitäen langat käsissä myös muuttuvissa tilanteissa toimien sekä itseohjautuvasti että osana tiimiä. Laadit asiakkuussuunnitelman ja toteutat sekä päivität sitä aktiivisesti. Tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto tukee tehtävän menestyksellistä hoitamista. Tehtävässä tarvitset vahvoja vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä suomen ja englannin kieltä, ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi.

Lue lisää ja hae tehtävää Mercuri Urvalin sivuilla.