uutiset

Logistics & Distribution 2017 Helsingissä!

18 September, 2017 uutiset

Unifaun on mukana Logistics & Distribution messuilla Helsingin Messukeskuksessa 11-12.10.2017. Meidät löydät osastolta 5d12!

Logistics & Distribution tarjoaa kahden päivän aikana kattauksen kansainvälisiä asiantuntijoita, paneelikeskusteluja, case-esittelyitä, projekteja, tekijöitä ja ratkaisuja, keskustelua sekä ajankohtaista informaatiota.

Kahden tehokkaan päivän aikana Logistics & Distribution Helsinki 2017 kattaa mielenkiintoisimmat sisälogistiikan palveluntarjoajat, materiaalin käsittelyn uutuudet ja ratkaisut jakeluun.

Kaksi kertaa järjestetty Sisälogistiikka -ammattitapahtuma on uudistunut ja nyt laajennettu kohderyhmä käsittelee myös lähijakelua sekä aitojen ulkopuolella tapahtuvaa logistiikkaa. Tuttuun tapaan, samassa tilassa ja samaan aikaan järjestetään pakkausalan yhteen kokoava Empack Helsinki 2017. Edellisellä kerralla tapahtumat keräsivät vierailemaan yhteensä 7322 alan ihmistä.

Ilmoittaudu sinäkin tästä mukaan ilmaiseksi.