uutiset

Unifaun tutuksi syksyllä 2017!

2 lokakuu, 2017 uutiset

Unifaun tutuksi syksyllä 2017 – luvassa seminaareja, webinaareja sekä tietenkin after work!

 

Me Unifaunilla haluamme syksyn aikana tarjota asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuden oppia käyttämään Unifaunia paremmin ja tehokkaammin. Järjestelmä sisältää monia toimintoja nopeuttamaan toimitusketjua, mutta myös palveluita, jotka on suunniteltu loppuasiakkaita varten ja parantamaan yrityksesi asiakaspalvelua.

Järjestämme syksyn aikana kolme webinaaria, yhden pidemmän seminaarin sekä after workin. Olemme jakaneet osassa ohjelman kahteen – integraatioasiakkaille ja käyttöliittymää käyttäville. Voit halutessasi osallistua molempiin.

Voit tutustua ohjelmaan alla.

Ilmoittaudu tästä.

UNIFAUN TUTUKSI

1. WEBINAARI 1: UNIFAUNIN ALKEET KE 18.10 (60 MIN)

Klo 10.30 Liila ryhmä (käyttöliittymä): Osoitteiden tuonti, lähetyksen luonti, tulostussuosikkien luonti (kuljetuspalveluiden ja lisäpalveluiden ennakkovalinta, osoitteiden lukitseminen, lähetystietojen täydentäminen työpohjan avulla jne.), hallintapaneelin muokkaus (pikalinkit), Unifaunin verkkokauppa (kuljetusliikkeiden lisääminen, tarratulostimet ja -osoitekortit)

Klo 13 Sininen ryhmä (integraatio): Käyttöliittymä integraation tukena. Lähetysten seuranta, koodilista, validointivirheelliset lähetykset, lähetysten peruuttaminen (GUI + REST-API), tulostussuosikkien luonti (kuljetuspalveluiden ja lisäpalveluiden ennakkovalinta, osoitteiden lukitseminen, lähetystietojen täydentäminen työpohjan avulla jne.)

2. WEBINAARI 2: UNIFAUNIN TOIMINNOT KE 1.11 (30 MIN)

Klo 10.30 Liila ryhmä (käyttöliittymä): Tulostusasetukset ja tulostimet, lähetyshistoria, raportointi (hinta- ja toimitusaikaraportti), omat raportit, raportin vienti toiseen järjestelmään, neutraali kuljetusliike

Klo 13 Sininen ryhmä (integraatio): Statukset (status events) ja raportointi (hinta- ja toimitusaikaraportti), omat raportit, raportin vienti toiseen järjestelmään, neutraali kuljetusliike

3. SEMINAARI: OPI KAIKKI UNIFAUNISTA TO 16.11 KLO 9-12

Osoite: Lindström-talo, Lautatarhankatu 6, Helsinki (Kalasatamassa lähellä Kellohallia ja Teurastamoa). Seminaari on yhteinen molemmille ryhmille.

Klo 9-10 Aamupala ja Unifaunin käyttäjän kertomus TBC

Klo 10-12 Aikaisempien asioiden pikakertaus sekä tietoiskut + henkilökohtainen valmennus/konsultointi

Aamupäivän aikana on mahdollisuus kuulla tietoiskuja Unifaunin toiminnoista (tarkempi aikataulu tulee myöhemmin). Aamupäivälle on tulossa myös mahdollisuus varata henkilökohtainen valmennus/konsultointi, jolloin voit pyytää apua tai kysyä mitä haluat. Ajat varataan etukäteen (linkki toimitetaan ilmoittautuneille). Konsultointi kuuluu hintaan.

Tietoiskut: integraation käyttöönotto, freight checkout (verkkokauppiaille ja monikanavaiseen myyntiin), ennakkoilmoitus (brändätty ja tavallinen), profiilinhallinta, myymälä-/toimittajaverkoston hallinta (inbound, palautukset, eri varastojen saldojen hyödyntäminen), rahtihintojen raportointi (myynti ja/tai osto), (automaattinen) laskuntarkastus

4. WEBINAARI 3: UNIFAUNIN TOIMINNOT JA LISÄPALVELUT KE 29.11 (30 MIN)

Klo 10.30 Liila ryhmä (käyttöliittymä): PickUpLocator, LinktoPrint, koontirahtikirja, nimiketason tuki, Track&trace

Klo 13 Sininen ryhmä (integraatio): PickUpLocator, OneDoc, embed&link, koontirahtikirja, nimiketason tuki, LinktoPrint, Track&trace

5. AFTERWORK ”PIKKUJOULUT” TARJOILUINEEN TO 14.12 KLO 17-19

Osoite: Unifaunin uusi toimisto, Vilhonkatu 6A, 00100 Helsinki
Luvassa molemmille ryhmille afterwork pikkujoulu-teemalla. Luvassa syötävää, juotavaa ja rentoa yhdessäoloa. Illan aikana myös Unifaunin käyttäjän tarina:  TBC

ILMOITTAUDU TÄSTÄ (RAJATTU MÄÄRÄ PAIKKOJA)

Kustannus:
100€ per henkilö, mikäli samasta yrityksestä osallistuu useampi kuin yksi on kustannus 75€ per hlö.
Kurssimaksu sisältää kolme webinaaria, yhden seminaarin (sis. aamupala ja henkilökohtainen konsultointi) ja yhden afterworkin tarjoiluineen. Kurssimaksu laskutetaan erikseen.

Ilmoittaudu tästä.