Lehdistötiedotteet

Teemme parhaamme auttaaksemme joulupukkia – Unifaunilla uusi lähetysennätys!

30 marraskuu, 2017 Lehdistötiedotteet, uutiset

Joulun lähestyy ja verkkokauppa kasvaa. Black Fridayn aikana järjestelmiemme kautta lähetettiin 1 120 700 pakettia. Kasvua viime vuoteen tuli jopa 23,5%. Cyber Monday toi kasvua vielä enemmän ja maanantain aikana tehtiin 1 355 742 lähetystä. Tämä on korkein määrä lähetyksiä yhden päivän aikana Unifaunin historiassa.

Perinteisesti jouluaattoa edeltävänä maanantaina tai viikkoa aikaisemmin nähdään suurimmat lähetysmäärät. Tänä vuonna odotamme siis ennätystä maanantaille 11.12 tai 18.12. Yhdysvaltojen Thanksgiving-viikonlopun shoppailupäivien rantauduttua Pohjoismaihin, ovat myös Black Friday ja Cyber Monday nostaneet joulun ajan lähetysmääriä.

Iloista joulun odotusta ja hyviä ostoshetkiä!

Teemme parhaamme auttaaksemme joulupukkia – Unifaunilla uusi lähetysennätys!