uutiset

Tule mukaan tiimiimme Helsinkiin!

28 toukokuu, 2018 uutiset

 

Asiakastukihenkilö (Helsinki)

Hakuaika 28.05.2018 – 11.06.2018.

Unifaun on Pohjois-Euroopan johtava kuljetushallintajärjestelmien toimittaja, jonka palveluita käyttää 100 000 yritystä noin 220 miljoonaan lähetykseen vuosittain. Yli 20 vuoden kokemuksella Unifaun on luotettava logistiikan sähköistämisen ja automatisoinnin kumppani, joka palvelee tavarantoimittajia, kuljetusliikkeitä ja tavaran vastaanottajia. Kuljetusliikeneutraalin pilvipalvelun lisäksi Unifaun tarjoaa kuljetustilausportaaleja kuljetusliikkeen tai yrityksen omalla ilmeellä. Kumppaniverkostomme avulla tarjoamme integraatiot eri pääjärjestelmiin (ERP, WMS, verkkokauppa-alustat). Unifaun työllistää noin 160 ihmistä Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa ja Puolassa. www.unifaun.com

Etsimme nyt asiakastukihenkilöä Helsinkiin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kesä-/heinäkuussa. Työsuhde on aluksi määräaikainen helmikuun 2019 loppuun asti, mutta tämän jälkeen on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakastukihenkilön tehtävät sisältävät asiakaspalvelua ja järjestelmäneuvontaa puhelimitse, sähköpostitse ja etäyhteyksien avulla, sekä teknistä ongelmanratkaisua. Tehtävät sisältävät myös asiakkaiden neuvontaa integraatioasioissa (esim. XML/REST API). Näitä ei tarvitse entuudestaan hallita, mutta näistä pitää olla kuitenkin kiinnostunut. Tehtäviin kuuluu myös jonkin verran projektityöskentelyä, sekä itsenäisesti että osana projektiryhmää.

Edellytämme hakijoilta:
– soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tietotekniikan insinööri/logistiikan tradenomi)
– hyvää tietoteknistä osaamista
– asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
– pitkäjänteisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä
– sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Arvostamme lisäksi:
– logistiikka-alan ymmärrystä
– reipasta ja positiivista asennetta
– ymmärrystä yritysten verkko- ja tulostusasetuksista
– ruotsin kielen taitoa (myös muu kielitaito eduksi)

Tarjoamme:
– mielenkiintoisen työn kansainvälisessä yrityksessä
– säännöllisen työajan
– kannustavan työilmapiirin ja mukavat työkaverit
– viihtyisät toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin ydinkeskustassa

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, täytä hakemus alla olevan linkin kautta 11.6.2018 mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Laura Willbergiltä p. 050 411 0370 tai myyntipäällikkö Esa Riikoselta p. 050 411 0372. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 8-16.

HAE TÄSTÄ!