uutiset

Budbee ja Unifaun nostavat logistiikan uudelle tasolle

11 helmikuu, 2019 uutiset

”Viimeinen kilometri” kuljetuspalvelut saapuvat Helsinkiin

Budbee on teknologiayritys, joka tarjoaa uutta ”viimeisen kilometrin” logistiikkapalvelua (last mile logistics services) verkkokauppiaille. Budbee on vuodesta 2016 rakentanut asiakaskeskeistä kuljetuspalvelua, ja tarjoaa tänä päivänä palveluitaan lähes 6:lle miljoonalle ihmiselle Tukholmassa, Göteborgissa, Helsingissä ja Kööpenhaminassa.

Logtech kotiintoimituksella kokonaisvaltaista verkkokauppakokemusta

Budbeen ”viimeisen kilometrin” kotiintoimituspalvelu, Logtech, on erityisesti suunniteltu kaupoille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen parasta toimituskokemusta alusta loppuun. Budbee uskoo, että kuljetusprosessi on tärkeä tekijä asiakkaan kokonaisvaltaisessa verkkokauppakokemuksessa, ja viime kädessä koko verkkokaupankäynnin onnistumisessa.

Logitechin avulla Budbee tarjoaa yrityksille nopeata ja helppoa kotiintoimituspalvelua – lähes kolmannes Budbee käyttäjistä oli arvioinut palvelukokemuksensa keskiarvoksi 4,9/5,0.

Budbee on asettanut itselleen korkeat tavoitteet, ja haluaa laajentua nopeasti uusille markkinoille. He valitsivat Unifaunin tekemään sekä logistiikan prosesseistaan suoraviivaisempia, että mahdollistamaan palveluiden saannin kaikille asiakkailleen.

Uraauurtavaa innovaatioita yhdessä Unifaunin kanssa

Viimeisen vuoden aikana Budbee on kasvanut nopeasti yhdessä kauppiaidensa ja Unifaunin kanssa. He ovat laajentaneet toimituspalveluitaan Unifaunin ilmaisella Paketit -sovelluksella, jota asiakkaat voivat käyttää seuraamaan pakettiensa kulkua.

Nopea lanseeraus Suomessa Unifaunin ansiosta

Viime syksynä Budbee lanseerasi ”viimeinen kilometri” logistiikkapalvelunsa Suomessa. Yhteistyö Unifaunin kanssa oli palvelun nopealle lanseeraukselle merkittävä tekijä, kun Budbeen olemassaolevat kauppiaat pystyivät vaivattomasti ja nopeasti käyttämään Budbeen palveluita.

”Mutkaton mukaantulo on ollut ratkaiseva tekijä meidän nopealle lanseerauksellemme Suomessa, kun Ruotsissa olevalle kauppiaspohjalle ei tarvinnut lainkaan tehdä muutoksia – he pystyivät heti ensimmäisestä päivästä alkaen lähettämään pakettinsa meidän kauttamme!”
Nikola Mitic, Partneri & Implementointi johtaja, Budbee

Unifaun DeliveryCheckoutilla monipuolista logistiikkapalvelua

Budbee näkee, että voidakseen olla innovatiivinen logistiikkatoimija, on tärkeätä, että yhteistyökumppanit pystyvät nopeasti mukautumaan markkinoiden vaatimuksiin tarjoamalla uusia palveluita, joista kaikki osapuolet hyötyvät. Erinomainen esimerkki innovatiivisesta palvelusta on Unifaun DeliveryCheckout, jonka Budbee uskoo olevan tulevaisuuden avaintekijä kauppiaiden menestyksessä.

Verkkokauppiaille uusi tapa tarjota kuljetusvaihtoehtoja asiakkailleen

Unifaun DeliveryCheckoutin avulla kauppiailla on käytössään monipuolisia kuljetusvaihtoehtoja, joita he voivat helposti tarjota omille asiakkailleen. Verkkokauppiaat voivat paremmin seurata kuljetus- ja postituskuluja, ja heidän asiakkaansa voivat valita juuri sen toimitustavan, jonka he haluavat. Kaikki osapuolet hyötyvät!

Lue lisää:

Budbee Suomessa 

Mikä on Unifaun DeliveryCheckout?  

Lataa Paketit -sovellus ja seuraa pakettejasi!

Ota yhteyttä meihin meilitse sales@unifaun.fi tai puhelimitse +358 75 325 2505, kerromme mielellämme lisää!