uutiset

Think BIG! Älykäs kuljetustenhallintajärjestelmä vaativiin kuljetustarpeisiin

3 huhtikuu, 2019 uutiset

Unifaunin TMS Product Manager Johan Hellman kertoo Business Class -lehden sisänumerossa miten määritellään vaativat kuljetustarpeet;  – Tyypillisesti se tarkoittaa yritystä, jolla on isot kuljetusvolyymit, useita tehtaita ja varastopisteitä, joissa käytetään erilaisia kuljetusmuotoja.

Unifaun on kehittänyt yli 20 vuotta kuljetustenhallintajärjestelmiä, joten pitkän kokemuksen perusteella voimme tarjota asiakkaille hyvinkin innovatiivisia kuljetustenhallintajäjestelmiä.

Kuljetustenseurantaa B2B -kuljetuksissa

– Olemme kulkeneet palvelukehityksessä etukenossa digitaalisuuden saralla voidaksemme tuottaa asiakkaille kuljetuksiin liittyvää dataa ja kehittyneempää seurantaa. Kuluttajabisneksessä kuljetustenseuranta on itsestäänselvyys, mutta B2B -kuljetuksissa näin ei suinkaan ole, kertoo Hellman.

Seuraa, analysoi, säästä

Unifaun TMS muuttaa pelikentän ja tarjoaa yrityksille huikean mahdollisuuden seurata B2B -kuljetuksia reaaliajassa ja jälkikäteen. Se tarkoittaa, että yritys voi paitsi seurata ja ohjata, mutta myös analysoida ja ymmärtää paremmin kuljetusten kokonaiskuvaa ja niistä syntyviä kustannuksia.

Lue lisää Johanin ajatuksia täältä: Business Class Magazine UNIFAUN TMS

Lisätietoa

Lue lisää Unifaun TMS ratkaisusta

Miten Unifaun TMS skaalautuu?