uutiset

Brändää lähetystenseurantasivusi!

7 toukokuu, 2019 uutiset

Unifaun Track&Trace-palvelun avulla voit helposti seurata lähetyksiesi edistymistä, ja tarjota palvelua osana verkkokauppasi asiakaspalvelua. Track & Trace mahdollistaa yhdenmukaisen lähetysseurannan, yrityksen omia tietoja käyttäen. Lähetyksen seurantatietoja haettaessa kuljetusliikkeen kolli- ja/tai lähetysnumeroita ei tarvita, vaan lähetyksen status voidaan helposti tarkistaa vaikkapa tilausnumeroa tai viitettä käyttäen.

Nyt uusi Branded Track & Trace ominaisuus tarjoaa samat seurantaominaisuudet kuin Track&Trace-palvelu, ja lisäksi voit viestiä ylä- ja alatunnisteissa suoraan asiakkaillesi. Voit myös lisätä linkkejä, ja ohjata asiakkaasi omille verkkosivuillesi.

Branded Track and Trace

Nyt kannattaa ottaa Branded Track & Trace ominaisuus käyttöön, sillä se on ilmainen 31.08.2019 asti!