Lehdistötiedotteet

Kuljetustenhallintajärjestelmä Unifaun Online

22 lokakuu, 2019 Lehdistötiedotteet, uutiset

Raikas, tehostettu, uudistettu ja kaikkeen tulevaisuuteen arvoa tuottava!

Johtava kuljetusteknologia-alan yhtiö Unifaun julkaisee uuden Unifaun Online  ohjelmiston, jossa on raikas käyttöliittymä, tehostettuja toiminnallisuuksia, sekä nykyaikainen ohjelmistokehys.  Uusi Unifaun Online tarjoaa pienille ja keskisuurille tavarantoimittajille pilvipalveluun pohjautuvan kuljetusten- ja toimitustenhallintaohjelmiston, joka toimii monen kuljetusliikeverkoston, verkkokauppa-alustan ja käyttöjärjestelmän yli. Uusi tuote on yhtiön viimeisen kahden vuoden aikana asiakkaiden kanssa tehty yhteistyö- ja kehitysprojektin tulos kuljetus- ja toimituslähtöisessä taloudessa.

Kuljetusten- ja toimitustenhallinta monimutkaistuu, ja käyttäjät hakevat yksinkertaisempia, moniuloitteisimpia ja intuitiivisempiä ohjelmistoratkaisuja. Unifaun vastasi uusiin haasteisiin ja teki yhteistyötä käyttäjien kanssa kehittäessään uuden sukupolven Unifaun Online järjestelmän. Raikastettu käyttöliittymä tuntuu moderneine ulkoasuineen enemmän sovellukselta kuin verkkosivustolta. Yksinkertaistettu ja virtaviivaistettu käyttöliittymä parantaa käyttökokemusta, tuo näkyvyyttä ja hallittavuutta, sekä lisää tehokkuutta.

Kuten Unifaun Online -ryhmän kehittäjä Simon Korn kertoo,” Ryhmämme perimmäisenä kunnianhimona oli tarjota erinomainen käyttökokemus. Pidimme mielissämme muotoiluajattelun kolme perimmäistä tavoitetta – toteutettavuus, haluttavuus, ja elinvoimaisuus. Toisin sanoen, tee siitä toiminnallisesti loistava, vastustamaton käyttää, ja ajantasainen.”

Uusi Unifaun Online tuo myös tehostettuja ydintoiminnallisuuksia, esimerkiksi yksinkertaisemman osoitekirjan ja laajennetun help-keskuksen. Osoitekirjaan on tuotu yksinkertaisempi moniparametrinen hakutoiminto, joka näyttää hakutulokset mukautuvassa ruudukossa, ja jossa käyttäjät voivat tarkemmin rajata hakutuloksia.  Lisäksi hienona uutena toiminnallisuutena on osoitteiden automaattinen täydennys. Tuotteen help-keskus sisältää HTML5-pohjautuvaa sisältöä, joka helpottaa hakua ja käytettävyyttä. Uusi Unifaun Online rakentuu uuden, nykyaikaisen ohjelmistoarkkitehtuurin ja -kehyksen päälle. Päivitys tuo perusteellisia uudistuksia konepellin alle, kuten esimerkiksi uuden validointi moottorin, ReactJS-kehyksen, ja suorituskyvyn parannuksia. Uuden ohjelmistokehyksen tarkoitus on optimoida uusien toiminnallisuuksien kehittämistä ja toteuttamista ketterästi ja nopeasti. Tuoteomistaja Alen Ramic paljastaa uuden Unifaun Onlinen kehityksen jatkuvan, “Uuden käyttöliittymän, osoitekirjan ja help-keskuksen julkaisun jälkeen odotamme innolla uusien lisäpäivitysten julkaisua vielä tänä vuonna, kuten uuden lähetysten historiatiedon julkaisun.” Nykyajan liiketoiminnan sujuvuuden takaamiseksi kaikkien täytyy ajatella toimintakykyä ja muutoksiin mukautumista. Uusi ohjelmistokehys tekee Unifaun Onelinesta kaikista ketterimmän jokaiseen tulevaisuuteen.

“Tämä on hieno päivä meille Unifaunilaisille, ja myös nykyisille ja uusille Unifaun Online käyttäjille. Olen varma, että tuote tulee asettamaan uudet näkymät kuljetusten- ja toimitustenhallintaratkaisuille ja tuo ainutlaatuista arvoa kaikille”, kertoo Unifaun CEO Leif Bohlin.

Meistä

Unifaunilla on yli 20 vuoden kokemus innovatiivisten ja arvoa tuottavien toimituskokemusjärjestelmien tuottajana. Alustansa avulla Unifaun yhdistää vaivattomasti ja välittömästi laajan ekosysteemin kuljetusliikkeitä, tavarantoimittajia, vastaanottajia ja järjestelmäkumppaneita sekä toisiinsa, että niihin markkinoihin, joita ne palvelevat. Unifaunin alusta tuo ratkaisuja kuljetuksiin, toimituksiin, sekä kuljetusliikkeiden ja vastaanottajien kokemushallintaan yhtenäisellä, tieto-ohjautuvalla, luotettavalla ja mukautuvalla tavalla. Vuosittain Unifaunin järjestelmien kautta kulkee yli 300 miljoonaa pakettia and 5 miljardia toimitusta, ja määrä kasvaa …

Nykyisin Unifaun työllistää yli 200 kuljetus- ja toimitusammattilaista Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Puolassa, Benelux-maissa ja Saksassa. Viimeisin yritysosto, markkinoiden voittaja Transsmart® Alankomaista, on yhtiön ensimmäinen siirto nopeaan laajentumiseen Euroopan markkinoille.

Lisätietoja: marketing@unifaun.com