uutiset

Health and Sports Nutrition Group HSNG AB valitsee Unifaun DeliveryCheckoutin tarjotakseen nopeammin uusia toimitustapoja

15 kesäkuu, 2020 uutiset

Health and Sports Nutrition Group, HSNG AB, koostuu Gymgrossisten.comista, Bodystore.comista, Vitaminmanager.comista ja Fitness Market Nordicista. HSNG on Pohjoismaiden markkinajohtaja ravintolisien ja luontaistuotteiden myyntialalla, ja se on kuulunut Orkla-konserniin tammikuusta 2018 lähtien.

Samassa yhteydessä kun HSNG vaihtaa alustakseen Salesforce Commerce Cloudin, se on valinnut Unifaunin strategiseksi kumppanikseen parantaakseen toimituskokemusta ja käyttää nyt Unifaunin DeliveryCheckoutia kaikilla Pohjolan tuotemerkeillä ja markkina-alueilla.

Vaivaton ylläpito

Päätettyään vaihtaa Salesforce Commerce Cloudin alustakseen HSNG AB:n piti tehdä valinta kaikkien ajateltavissa olevien kuljetuspalveluiden logiikan koodaamisen ja useimmat suuret kuljetuspalvelut tarjoavan tuotteen löytämisen välillä. Unifaun oli aikaisemmin validoinut osoitetiedot Gymgrossistenilta, Bodystoresta ja Fitnessmarketista tehtyjen tilausten yhteydessä, ja siksi oli luonnollista siirtää ja visualisoida tämä validointi kassalle.

”Jos puhutaan Go-to-marketista, uuden API-hakuja hyödyntävän toimitustavan lanseeraaminen kesti aiemmin 3–6 kuukautta. Nyt se voidaan tehdä yksinkertaisemmin aktivoimalla se Unifaunissa ja käyttämällä Unifaun DeliveryCheckout -pienoisohjelmaa”, kertoo Marcus Lindholm Gymgrossistenilta.

Se, että Unifaun tarjoaa vain yhden tuotteen, jonka verkkokauppias voi konfiguroida tarvitsematta ostaa konsultaatiota, oli yksi HSNG:n peruskriteereistä ja syistä, jotka tekivät Unifaunin DeliveryCheckoutista kiinnostavan. Monien kuljetus- ja lisäpalvelujen kehittäminen ja jatkuva ylläpito tulee ajan mittaan kalliiksi.

”Olemme iloisia siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme lisäarvoa. Sitä Unifaun DeliveryCheckout todellakin antaa sekä Gymgrossistenille, Bodystorelle että Fitnessmarketille ja heidän loppuasiakkailleen.” Fredrik Warmark, Unifaunin asiakasvastaava.

SVOSJ Norjassa

Svosj on yksi Gymgrossistenin ja Bodystoren jatkossa käyttämistä kuljetuspalveluista. Svosj lanseerattiin Norjassa vuonna 2019, ja se on yksi markkinoiden uusimmista toimitusvaihtoehdoista, joka vaatii edistyneitä API-hakuja useiden parametrien, kuten postinumeron, sähköpostiosoitteen ja jopa katuosoitteen validoinnin perusteella. Tämä antaa loppukäyttäjälle mahdollisuuden tilata alennetuilla lähetyskuluilla. Palvelulla on joitakin yhtäläisyyksiä Amazone Primen kanssa. Unifaun on tässä edelläkävijä ja pystyy tarjoamaan Svosj-palvelua yksinkertaisella ja konfiguroitavalla tavalla.

Taustalla oleva tekniikka

Unifaun Delivery Management

Unifaun DeliveryCheckout – itsenäisesti toimiva pienoisohjelma

Unifaun ”Link2Print” palautusten käsittelyyn suoraan verkkokaupassa

Salesforce Commerce Cloud

Health and Sports Nutrition Group HSNG AB valitsee Unifaun DeliveryCheckoutin tarjotakseen nopeammin uusia toimitustapoja