uutiset

Kuinka Suomi pärjää logistiikka-alan kansainvälisessä vertailussa? Haastattelussa DB Schenkerin Petteri Nurmi.

18 kesäkuu, 2020 uutiset

Mikä on Suomen logistinelogistiikka suomi unifaun podcatsn kilpailuvaltti ja millaisia megatrendejä kuljetusalalla juuri nyt seurataan? DB Schenkerin toimitusjohtaja Petteri Nurmi avaa logistiikan tuoreimpia tuulia Unifaunin podcastissa.

”Logistiikkaa pyöritetään seitsemänä päivänä viikossa, 365 päivänä viikossa. Kaikella tavaralla on jokin osoite. Sillä on jokin aikataulu. Sillä on kovat laatuodotukset, että onnistutaan saamaan tavara lupausten mukaan ehjänä oikeaan paikkaan”, tiivistää DB Schenkerin toimitusjohtaja Petteri Nurmi alansa ytimen.

Kuuntele Unifaunin podcastista, mitkä ovat Nurmen mukaan Suomen suurimmat kilpailuvaltit ja kuljetusalan tärkeimmät megatrendit!

Lue lisää