Lehdistötiedotteet

Apohem valitsi Unifaunin ja DeliveryCheckoutin taatakseen parhaan mahdollisen toimituskokemuksen

28 elokuu, 2020 Lehdistötiedotteet, uutiset

Apohem on Axfoodin ja Novaxin omistama nopeasti kasvava verkkoapteekki. Syksyllä 2020 Apohem avaa uuden varaston Årstassa ja ottaa samalla käyttöön uusia logistiikkaprosesseja ja -järjestelmiä.

Apohem pyrkii jatkuvasti parantamaan asiakkaidensa toimituskokemusta ja valitsi siksi Unifaunin DeliveryCheckoutin. Sen avulla Apohem voi kätevästi lisätä ja muuttaa kassalla tarjottavia toimitusvaihtoehtoja.

‒ Apohemille oli tärkeää löytää ratkaisu, jonka avulla on helppo lisätä ja muokata toimitusvaihtoehtoja niin, että asiakaskokemus paranee entisestään. Odotamme innolla, että pääsemme käyttämään Unifaunin Delivery Checkoutia, sanoo Apohemin toimitusjohtaja Gustav Hasselgren.

Viime vuosina DeliveryCheckoutista on tullut tärkeä palvelu sadoille pohjoismaisille verkkokaupoille. Yleensä nämä verkkokaupat käyttävät Unifaunin palveluja myös pakettiosoitekorttien tulostamiseen, kuljetusten tilaamiseen, lähetysten seurantaan ja ilmoitusten lähettämiseen. Apohem on kuitenkin käyttänyt toista logistiikkapalveluntarjoajaa ja kuljetustenvarausratkaisua. Tästä huolimatta DeliveryCheckout on helppo ottaa heti käyttöön. Tuote on joustava ja sitä voidaan käyttää pienoisohjelmana API:n kautta tai Klarnan kassalla.

‒ Olemme erittäin iloisia Apohemin osoittamasta luottamuksesta ja uskomme vahvasti tämän panostuksen tekijöihin. On myös hienoa, että Apohem alkaa jo nyt käyttää DeliveryCheckoutia, vaikka Unifaun ei vielä olekaan toimittanut heille kuljetustenvarausratkaisua. Se on osoitus tuotteemme joustavuudesta, sanoo Unifaunin vastuumyyjä Fredrik Alfort.

Unifaunin DeliveryCheckoutin lisäksi Apohem alkaa syksyn aikana käyttää myös Unifaun Onlinea kaikkien toimitusten digitaaliseen käsittelyyn sekä Unifaun Analyticsia toimitusketjun kaikkien osien täydelliseen hallintaan, mikä mahdollistaa toiminnan jatkuvan parantamisen.

Fredrik Alfort, Unifaun
Fredrik.alfort@unifaun.com
+46 733 582602

Apohem valitsi Unifaunin ja DeliveryCheckoutin taatakseen parhaan mahdollisen toimituskokemuksen