Nyheter

Rock Denim vokser i Norden – helintegrert ordreflyt i skyen

april 12, 2018 Nyheter

 Rock Denim vokser raskt med flere nettbutikker og lansering i nye markeder. For å håndtere den økte kompleksiteten, og sikre en effektiv arbeidsflyt, har de anskaffet moderne skyløsninger som gir en sømløs ordreflyt.

Rock Denim er en ren nettbutikk som selger herremote med en unik og rocka stil. Fra å starte opp under trappen på en studenthybel er Rock Denim blitt et selskap som omsetter for over 40 millioner årlig i Norge og Sverige. Nå vokser de videre etter lansering i Danmark og Finland, samt etableringen av MindyMax som tilbyr unik fashion for kvinner.

Rask vekst og stort ordrevolum krever moderne og effektive systemer. I 2017 implementerte Rock Denim derfor nye skyløsninger som gir en mer effektiv ordreflyt. Slik fungerer det:

Alle nettbutikkene synkroniserer automatisk produkter, ordrer og lagerstatus med Bex Online, et skybasert ERP- og retailsystem fra Perfect IT. Når ordren er plukket og pakket genereres automatisk korrekt fraktetikett og EDI, og ordren blir oppdatert med transportørens sporingsnummer. Dette er mulig takket være en standard API-integrasjon mot Unifaun Online, Nordens største skyløsning for Delivery Management.

Fabian Bøe hos Rock Denim forteller:

Vi har nå en helintegrert ordreflyt og ettersom alt ligger i skyen er det enkelt å operere med forskjellige lagerlokasjoner og nettbutikker. Allikevel kan vi få full oversikt over alle ordrer og forsendelser, fra hvilken som helst enhet.

Dette gir oss kontrollen vi trenger for å kunne levere slik kundene forventer, og ikke minst sparer vi tid på lageret. Tidligere hoppet vi mellom forskjellige systemer for å pakke og sende en ordre, men nå kommer etiketter og EDI automatisk med en gang ordren markeres som pakket. Overgangen til nye systemer har gått effektivt og vi får rask og god oppfølging når vi har spørsmål.

Rock Denim og Mindymax benytter flere forskjellige nettbutikkløsninger sammen med Bex Online og en standard API-integrasjon mot Unifaun Online.

Rock Denim vokser i Norden –  helintegrert ordreflyt i skyen