Nyheter

RevolutionRace velger Unifaun DeliveryCheckout globalt for å forbedre leveringsopplevelsen.  

mai 4, 2020 Nyheter

RevolutionRace lanserer snart sin nye hjemmeside. I denne sammenhengen har de valgt Unifaun som strategisk partner for å forbedre leveringsopplevelsen på samtlige markeder ved hjelp av Unifaun DeliveryCheckout. RevolutionRace har tidligere bare tilbudt standardløsninger for transport, men kommer nå til å gi kundene muligheten til å velge transport på en mer fleksibel måte. Å la sluttforbrukeren velge utleveringsstedet som pakken skal sendes til, er i dag mer eller mindre nødvendig for å kunne konkurrere.

Skjønte behovet for å kunne konfigurere uten utviklere

Når RevolutionRace hadde besluttet å starte en ny nettbutikk, stod de overfor valget mellom å legge inn alle mulige transporttjenester selv eller finne et produkt der alt allerede inngår. Valget var enkelt hvis man legger til at transporttjenester raskt endres og må fornyes i forbindelse med at bedriften vokser og varer skal sendes til flere land.

Unifaun var et interessant alternativ siden de nettopp tilbyr et produkt som e-handlerne selv kan konfigurere uten å kjøpe konsulenttjenester. Dette var et hovedkriterium for RevolutionRace.

«Vår prioritet har vært å komme raskt i gang med minst mulig friksjon. Vi vil kunne tilby de leveringsalternativene som sluttkundene ønsker å ha, på respektive markeder og språk. Og den muligheten har vi fått», sier Carl Orvinder, CTO RevolutionRace

RevolutionRace har ikke noe eget lager, men bruker Unifaun som en frittstående modul. Løsningen vil primært bli integrert i Klarna Shipping Service, men kommer til å suppleres med en frittstående widget som tilbys av Unifaun. Dette for markeder der Klarna ennå ikke er etablert eller der andre betalingsløsninger er vanligere, f.eks. i Italia og Tsjekkia. I alt er det 14 nettbutikker, 11 språk og 8 valutaer som skal håndteres i første fase.

«Vi er stolte over å kunne levere en skalerbar løsning som fungerer globalt fra første dag. Sluttbrukernes kjøpeadferd er knyttet til forskjellige leveringsvalg, og leveringsopplevelsen har endret seg raskt de siste årene. Å tilby lokale transportører og lastmile-alternativer er blitt en konkurransefordel for aktørene som ligger foran på dette området», avslutter Fredrik Warmark, Key Account Manager i Unifaun

Bakenforliggende teknikk

Unifaun DeliveryCheckout – frittstående

Unifaun DeliveryCheckout med Klarna Shipping Service

Litium Webshop levert av Destancify

RevolutionRace velger Unifaun DeliveryCheckout globalt for å forbedre leveringsopplevelsen.