Nyheter

Health and Sports Nutrition Group HSNG AB velger Unifaun DeliveryCheckout for å tilby nye leveringsmåter raskere

juni 15, 2020 Nyheter

Health and Sports Nutrition Group, HSNG AB, består av Gymgrossisten.com, Bodystore.com, Vitaminmanager.com og Fitness Market Nordic. HSNG er leder innen salg av kosttilskudd og helsekost på det nordiske markedet. Siden januar er selskapet en del av Orkla-konsernet.

Siden HSNG bytter plattform til Salesforce Commerce Cloud har de valgt Unifaun som strategisk partner for å forbedre leveranseopplevelsen og bruker nå Unifauns DeliveryCheckout for samtlige varemerker og markeder i Norden.

Vedlikeholdsfritt over tid

Når HSNG AB hadde besluttet seg for å bytte plattform til Salesforce Commerce Cloud, stod de overfor valget om å måtte kode logikk fra alle tenkelige transporttjenester, eller finne et produkt som hadde de fleste store transporttjenstene. Tidligere har Unifaun validert adressedata på bokningstidspunktet hos Gymgrossisten, Bodystore og Fitnessmarket, og det ble derfor naturlig å flytte frem og vise denne valideringen i kassen.

”Når det gjelder Go-to-market, trengte man før 3-6 måneder på å lansere en ny leveringsmåte med API-søk. Nå kan dette gjøres lettere ved å aktivere dem i Unifaun og ved at de benytter Unifaun DeliveryCheckout-widgeten.” sier Marcus Lindholm, Gymgrossisten.

At Unifaun nettopp tilbyr et produkt som man som e-handler kan konfigurere uten å trenge å kjøpe konsulenttjenester, noe som var et grunnkriterium för HSNG, var ett av aspektene som gjorde Unifauns DeliveryCheckout interessant. Å utvikle mange transporttjenester og holde dem kontinuerlig ved like er kostbart over tid.

”Vi er glade over å kunne tilby ytterligere merverdier for våre kunder. Unifaun DeliveryCheckout gir virkelig merverdi både til Gymgrossisten, Bodystore og Fitnessmarket og deres sluttkunder.” Fredrik Warmark, kundeansvarlig i Unifaun.

SVOSJ i Norge

Svosj er en av de transporttjenstene Gymgrossisten og Bodystore kommer til å bruke. Svosj ble lansert i 2019 i Norge og er ett av de siste leveransealternativene på markedet som benytter avanserte API-søk ut fra flere parametre som for eksempel postnummer, e-postadresse og validering ned til gateadresse. Dette gir sluttforbrukerne mulighet til å abonnere på frakt med rabatt. Tjenesten har visse likheter med Amazone Prime. Her ligger Unifaun helt fremme, og kan tilby Svosj på en enkel og konfigurerbar måte.

Bakenforliggende teknikk

Unifaun Delivery Management

Unifaun DeliveryCheckout – frittstående widget

Unifaun ”Link2Print” for returbehandling direkte i nettbutikken

Salesforce Commerce Cloud

Health and Sports Nutrition Group HSNG AB velger Unifaun DeliveryCheckout for å tilby nye leveringsmåter raskere