Nyheter

Ny app integrerer Dynamics 365 Business Central med Unifaun 

september 28, 2020 Nyheter, Pressreleaser

Nå lanseres Shipping Central, en app som kobler sammen Microsoft Dynamics 365 Business Central og Unifaun Online. Den gjør det mulig å håndtere all transport direkte i Business Central.  

Med Shipping Central sparer du tid ved å opprette sendinger, skrive ut etiketter og fraktbrev og ta hånd om annen transporthåndtering direkte i Business Central. Du slipper dermed å registrere transporten separat i Unifaun Online. 

Shipping Central er utviklet av Retail Central i nært samarbeid med Unifaun. Samarbeidet utføres på nordisk nivå, og appen er sertifisert av Microsoft og er tilgjengelig for nedlasting på Microsoft AppSource på alle de nordiske språkene og i tillegg på engelsk. 

Business Central er et forretningssystem fra Microsoft som automatiserer og digitaliserer for små og mellomstore bedrifter, og nå ble det akkurat veldig mye enklere å også håndtere transporten. 

«Retail Central er et selskap som tilbyr apper til Business Central som hjelper bedrifter å digitalisere virksomheten. Den nye appen Shipping Central gjør akkurat det. Den digitaliserer administrasjonen av transport og frigjør mye tid», sier Stefan Björk, Partner Manager hos Retail Central. 

«Vi er veldig fornøyde med at samarbeidet med Retail Central så raskt har ført til en svært kompetent app/integrering. Vi vet at mange av våre eksisterende kunder bruker Business Central som forretningssystem, og for dem vil håndtering av leveranser nå bli svært mye enklere», sier Stefan Holmström, Partner Manager hos Unifaun. 

Som en del av lanseringen inviterer Unifaun og Retail Central både bedrifter og konsulenter til et kostnadsfritt nettkurs med fokus på Shipping Central den 13. oktober (på svensk) kl. 15.00–15:45 og den 20. oktober (på engelsk) kl. 15.00–15.45. 

For mer informasjon, kontakt:
Stefan Holmström, Unifaun, +46 733 58 12 33, stefan.holmstrom@unifaun.com 
Stefan Björk, Retail Central, +46 10-750 08 38, info@retailcentral.net 

Påmelding til nettkurs
Svensk 13. oktober
Engelsk 20. oktober 

Les mer om Shipping Central
Shipping Central (svensk)
Shipping Central (engelsk) 

Ny app integrerer Dynamics 365 Business Central med Unifaun