Nyheter

Knyt ihop DB Schenker, DHL, och Posten m.fl. till din Magento e-butik!

juli 5, 2012 Nyheter

E-handelsleverantören Nordic Web Team som arbetar med e-handelsplattformen Magento har nu lanserat sin egenutvecklade modul för integration till Unifaun Online och Pacsoft Online. Nordic Web Team är sedan tidigare återförsäljare till Unifaun.

Du kan nu få en komplett lösning för din fraktsedelshantering och stor kundnytta i form av tracking/spårning av paket både för dina kunder och internt på företaget. Enkelt? Genom att implementera Nordic Web Teams modul för Unifauns TA-system till din Magentoplattform, kan du hantera och skriva ut dina frakthandlingar samt skicka EDI till transportörer direkt i e-butiken. Via tjänsten Unifaun Track & Trace skapas länkar med spårningsinformation som du eller kunden direkt kan komma åt i e-butiken eller via aviseringsmejl. Via länkarna ser man status på beställningar och var de befinner sig i transportkedjan.

Nordic Web Team erbjuder sin modul till både sina kunder och konkurrenter. Unifaun samarbetar med Nordens alla ledande transportörer och underlättar för dig som e-handlare då du slipper krångel med hanteringen av dina sändningar med brev, paket och gods. Lösning är transportörsneutral vilket innebär att du aldrig låser dig till en transportör utan kan välja det som passar bäst för din verksamhet.