Pressreleaser

Memnon Networks Oy sluter samarbetsavtal med Ahola Transport

januari 31, 2013 Pressreleaser

Memnon Networks Oy och Ahola Transport har i dagarna ingått ett två-årigt samarbetsavtal för den finska marknaden. Avtalet innebär att Memnon Networks bygger ett white-label transportadministationssystem (TA-system) för Ahola Transport där transportörens kunder enkelt kan boka och administrera sina transporter.

Rickard Snellman, CIO på Ahola Transport, säger:

”Det här är ett viktigt steg för Ahola Transport. Med hjälp av Memnon Networks kan vi nu öka vår EDI-grad och samtidigt ge våra kunder tillgång till det senaste inom transportadministration. Vi ser det som en fin möjlighet att skapa ett system som ger oss och våra kunder stora fördelar, både rent ekonomiskt och även effektivitetsmässigt. ”

Memnon Networks Oy är ett dotterbolag till Memnon Networks AB som grundades 2012 och har huvudkontor i Vantaa, Finland. Geesche Meyer, landsansvarig för Finland säger:

“Vi är väldigt glada att börja arbeta med Ahola Transport och erbjuda deras kunder ‘state-of-the-art’ transportadministrativa tjänster. Vi ser samarbetet som ett viktigt steg i vår expansion på den finska marknaden. Utöver TA-systemet för Ahola Transports kunder kommer samarbetet också innebära att våra existerande och framtida Memnon Apport-kunder kan boka sina transporter med Aholas transporttjänster. Ahola är ledande inom sitt segment i Finland och norra Europa, tillsammans kommer vi att bidra till den finska industrins mål att öka det elektroniska arbetssättet.“

För mer information kontakta:
Geesche Meyer, Landsansvarig – Memnon Networks
Telefon: +358 (0)40 7740 897

Rickard Snellman, CIO/Business Controller – Ahola Transport
Telefon:+358 (0)20 7475 328

Ahola Transport är ett familjeföretag med lång tradition inom transportsektorn. Företaget är experter inom business-to-business transporter och har egen verksamhet i Finland, Sverige, Estland, Lettland och Polen. Med en flotta på 400 fordon sköter Ahola Transport flöden i större delen av Norden, Baltikum och Östeuropa.
www.aholatransport.com

Memnon Networks erbjuder innovativa e-lösningar som förenklar användarnas transportadministration, sänker kostnaderna och ökar kvaliteten i verksamhetens affärsprocesser. Memnon Apport TM är Nordens marknadsledande system för transportadministration och används för närvarande i 57 länder. Varje dag bokar över 100 000 kunder fler än 300 000 paket i Memnon Apport.
www.memnonnetworks.com