Tidigare rekryteringar

Memnon söker innovativa utvecklare som gillar databaser

maj 24, 2013 Tidigare rekryteringar

Databaskunniga javautvecklare sökes till Memnon Networks – nordens största aktör när det gäller e-lösningar inom logistik- och transportområdet. Nu behöver vi stärka upp med flera nya innovativa medarbetare. Memnon Networks har idag 70 medarbetare, över 100 000 nöjda kunder, stor tillväxt och kontor i centrala Stockholm.

Vi söker dig som vill arbeta med javautveckling men också har ett stort intresse för databaser eller dig som är klippa på databaser men också har ett generellt intresse för utveckling. Du kommer att arbeta med javautveckling samt db-tuning och förvaltning av vår databastunga applikation tillsammans med andra utvecklare, testare och business analysts i ett av fler scrumteam. Totalt 14 drivna utvecklare arbetar på företaget idag.

Du är en social och driven person med god samarbetsförmåga som brinner för systemutveckling och programmering. Du är en öppen person som trivs med att samarbeta kring kod. Du är en problemlösare och har ett genuint intresse av systemutveckling och har en positiv inställning.

På Memnon kommer du jobba med Java och webutveckling samt tillsammans med några andra databastunga utvecklare kring tuning och förvaltning av databasen. Du kommer jobba med MS SQL, My SQL, serverside java-programmering med TDD, MVC-ramverk och JPA.

Andra kompetenser som är meriterande:

  • Spring
  • BDD och Cucumber
  • Build automation och Continious Integration
  • Javascript, JQuery, Angular JS
  • Agila metoder så som Scrum, XP och Kanban

Kontakta Fredrik Hed (Utvecklingschef) på mail (fredrik.hed@memnon.se) eller ring (070 727 99 40) om du är intresserad.