Nyheter

Memnon Networks gratulerar Sleepo.se, nominerade till två kategorier i Nordic eCommerce Award

maj 29, 2013 Nyheter

På torsdag den 30:e maj går Nordic eCommerce Award av stapeln i samband med Nordic eCommerce Summit på Cirkus i Stockholm. Priset delas ut en gång per år inom ett antal olika kategorier. Läs mer om priset här. Memnon Networks kund Sleepo.se är nominerade i två kategorier; Årets Prestation och Årets e-handlare.

Sleepo.se säljer sängar, möbler och sovrumsinredning på nätet. Företaget erbjuder ett brett sortiment av kända varumärken och erbjuder hemleverans i hela Sverige. Konceptet har mottagits väl av marknaden och sedan 2012 samarbetar företaget med Memnon Networks gällande sin transportadministration.

När en kund lägger en beställning på Sleepo.se går informationen till Memnon Apport (ett av Memnon Networks TA-system). Memnon Apport ser sedan till att transportör, kund och Sleepo.se får all information de behöver kring transporten. Till kund skickas skräddarsydda aviseringar som både informerar var leveransen är och förmedlar Sleepo.se varumärke.

Fredrik Warmark, ansvarig säljare på Memnon Networks säger:
“Det är jättekul att jobba med e-handlare som Sleepo.se och att få vara med och hjälpa dem till en framgångsrik logistik. Vi är väldigt glada för deras nomineringar och håller tummarna nu på torsdag.”

För mer information, kontakta:
Fredrik Warmark, Säljare, Memnon Networks
Telefon: 070 – 303 08 37

Philip Nickolsten, VD, Sleepo.se
Telefon: 08 – 20 87 70

Memnon Networks erbjuder innovativa e-lösningar som förenklar användarnas transportadministration, sänker kostnaderna och ökar kvaliteten i verksamhetens affärsprocesser. Memnon Apport är Nordens marknadsledande system för transportadministration och används för närvarande i 75 länder. Varje dag bokar över 100 000 kunder fler än 300 000 paket i Memnon Apport.
www.memmnonnetworks.com

Sleepos affärsidé är att sälja sängar, sängkläder, inredning och möbler för sovrummet på nätet. Företaget erbjuder ett brett sortiment från kända varumärken. Som kund kan du enkelt och till bästa villkor beställa allt du behöver för att skapa det perfekta sovrummet. Sleepo.se erbjuder alltid fri frakt och fri retur på alla varor i hela Sverige.
www.sleepo.se