Pressreleaser

Se Roland Janssons presentation om aviseringar!

juni 20, 2013 Pressreleaser

Under Världens Farligaste Möte (21/5) 2013 höll Roland Jansson, säljchef på Memnon Networks, föredraget Var är mitt paket?.

Var är mitt paket är ett föredrag på 10 minuter och ger en kort introduktion till hur e-handlare kan använda aviseringar som en del av sin kundkommunikation. Roland berättar hur e-handlare genom att utnyttja aviseringar maximalt kan stärka sin kundrelation och sitt varumärke samtidigt som de skapar nya affärsmöjligheter.

>> Se föredraget här

Vill du veta mer?

Roland Jansson, säljchef, Memnon Networks
Telefon: +46 70 427 49 41

Memnon Networks erbjuder innovativa e-lösningar som förenklar användarnas transportadministration, sänker kostnaderna och ökar kvaliteten i verksamhetens affärsprocesser. Memnon Apport är Nordens marknadsledande system för transportadministration och används för närvarande i 75 länder. Varje dag bokar över 100 000 kunder fler än 300 000 paket i Memnon Apport.
www.memnonnetworks.com