Tidigare rekryteringar

Business Analyst sökes till Memnon Networks

juni 27, 2013 Tidigare rekryteringar

Business Analyst sökes till Memnon Networks – nordens största aktör när det gäller e-lösningar inom logistikoch transportområdet. Vi har idag ca 70 medarbetare, över 100 000 nöjda kunder, stor tillväxt och kontor i centrala Stockholm. Nu behöver vi stärka upp vår produktledning med en driven Business Analyst, är du rätt person?

Vill du vara med och utveckla vår tjänst Memnon Apport och driva tvärfunktionella uppgifter/projekt? Memnon Networks söker dig som har god teknisk förståelse, har arbetat med systemutveckling och/eller kravhantering och har en brinnande passion för att skapa resultat genom att driva förbättringar i mål. Du har 2-4 års arbetserfarenhet av exempelvis kravhantering, systemutveckling, teknisk projektledning och/eller produktägarskap.

Vem är du?

Som person är du genuint intresserad av produktutveckling och att driva förändringar för att vi och våra kunder ska få en ännu bättre tjänst. För att passa in på Memnon behöver du vara engagerad, driven och vilja utveckla såväl vårt företag som våra tjänster. Du gillar att lösa problem och slutföra uppgifter oavsett om det handlar om mindre förbättringar i befintlig funktionalitet eller större nyheter där uppgiften inte är lika väl definierad. Du har också lätt för att kommunicera med olika typer av personligheter och kan göra din röst hörd i olika forum (du kommer att kommunicera med flera av våra avdelningar så som utveckling, test, marknad och support). För dig spelar det ingen roll om du arbetar självständigt eller i grupp och som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra.

Arbetsbeskrivning

Som Business Analyst kommer du att arbeta i ett av våra agila utvecklingsteam för att utveckla vår tjänst Memnon Apport. Teamen består av en Business Analyst, Scrum master, 4-5 utvecklare och 1-2 testare. Du ansvarar för att omvandla affärskrav till utvecklings- och testbara implementationskrav, prioritera arbetet för teamet, leda utredningar och analyser, genomföra och koordinera acceptanstest samt kommunicera tänkta lösningar och leveranser internt och externt. Du säkerställer att kravarbetet genomsyras av en strävan att vidareutveckla Memnon Apport på bästa sätt, allt för att undvika komplexitet och ge så bra funktionalitet som möjligt till våra kunder.

För att vara framgångsrik behöver du samarbeta med flera avdelningar internt, involvera våra kunder och också hitta forum för att få värdefull input och skapa framgång för dina uppgifter och projekt.

Våra förväntningar är att du drivs av att skapa förutsättningar för ditt team att lyckas mot uppsatta mål, skapa tydliga resultat och att du är intresserad av att lära dig nya saker.

Har du erfarenhet av transportbranchen och transportadministration är det meriterande.

Låter det spännande?

Skicka in din ansökan med CV och ett personligt brev så snart som möjligt då vi önskar tillsätta tjänsten snarast.

För frågor kontakta Katarina Johansson (073-654 85 99, katarina.johansson@memnonnetworks.com) eller Emma Bauer (073-311 30 65, emma.bauer@memnonnetworks.com).

Ansökan skickas till Emma Bauer: emma.bauer@memnonnetworks.com

Välkommen med din ansökan!