Nyheter

Unifaun AB har utvecklat Online Pakkeporto för Post Danmark A/S

juli 4, 2013 Nyheter, Pressreleaser

Post Danmark har anlitat Göteborgsbaserade TA-systemleverantören Unifaun AB till att utveckla tjänsten Online Pakkeporto. Tjänsten är framtagen för att göra det lättare för privatpersoner och små företag att skicka sina paket med Post Danmark. Med Online Pakkeporto kan de nu direkt på Post Danmarks hemsida köpa sina frakter på ett mycket smidigt sätt.

För Unifaun som också är leverantör till Post Danmarks TA-system Pacsoft Online sedan tidigare, innebär utvecklingen av Online Pakkeporto att en ny målgrupp med andra behov och krav på enkelhet kommer att använda Unifauns system.

― Vi tycker det är roligt och spännande att vi fick uppdraget att bygga Tjänsten Online Pakkeporto åt Post Danmark. Tjänsten är framtagen för att göra det så enkelt som möjligt för användaren att köpa sina paketleveranser. Kunderna skall inte behöva ha några förkunskaper och allt som krävs är lite information och några knapptryckningar, sen kan man få ut sina frakthandlingar. Tjänsten kommer underlätta för Post Danmarks mindre kunder att snabbt kunna köpa sina transporter säger Staffan Isaksson, Produkt- och marknadschef på Unifaun AB

Post Danmark är väldigt nöjda med både tjänsten och leverantören.

Fakta: Post Danmark A/S<7b>
Post Danmark A/S ingår sedan 2009 i koncernen PostNord där även Svenska Posten AB ingår. Post Danmark A/S levererar en grundläggande postservice till alla kunder i Danmark – både avsändare och mottagare. Postservicen skall vara Europas bästa mätt på en kombination av servicenivå, kvalitet och pris. Företaget delar ut post till hela landet sex dagar i veckan och deras produkter omfattar adresserade brev, dag-, vecko- och månadstidningar upp till två kilo samt adresserade paket upp till 20 kilo.(www.postdanmark.dk)