Nyheter

Ny tjänst ger transportörer enkel och tillgänglig bokning för sina kunder

september 21, 2015 Nyheter, Pressreleaser

Publika-bokningen
Memnon/Unifaun lanserar nu en ny bokningsportal som ger transportörer möjlighet att erbjuda sina kunder en lättförståelig transportbokning och utskrift av fraktdokument direkt från egen hemsida.

Många transportörer får idag in sina transportbokningar från sällananvändare via telefon, e-post eller annan manuell process. Den nya tjänsten från Memnon/Unifaun låter transportören få alla dessa transportbokningar samlade på ett ställe. Med hjälp av en standardiserad bokningsprocess säkerställs att kunder fyller i den information transportören behöver, på rätt sätt, och tjänsten validerar också att informationen är korrekt.

Även för transportköparen är den nya bokningsportalen välkommen. Genom en användarvänlig process där transportköparen guidas genom varje steg kan han eller hon enkelt boka sina transporter från en dator, mobiltelefon eller tablet, och även skriva ut korrekta transportdokument.

“Den publika bokningsportalen är ett starkt komplement till vårt erbjudande mot transportörer. Genom den publika bokningen kan transportören få EDI-bokningar från alla kunder, utan att kunden behöver använda sig av ett TA-system. Det märks att det här är ett välkommet tillskott till marknaden och det är redan många transportörer som visat sitt intresse för att kunna erbjuda alla sina kunder en modern och snygg transportbokning och utskrift at fraktdokument direkt på sin hemsida.”

För mer information, kontakta:
Marcus Jarde, Product Manager
Tel. 070 – 757 63 97


Memnon Networks och Unifaun är marknadsledande inom transportadministrativa system på den nordiska marknaden. Med över 20 års erfarenhet erbjuder företaget innovativa och högkvalitativa TA-system. Varje dag skickas över 800 000 sändningar av 100 000 olika företag genom våra TA-system. Memnon Networks och Unifaun har ca 120 anställda i Sverige, Finland, Danmark och Polen.
www.memnonnetworks.com