Nyheter

Web-TA lanseras i ny modern version

oktober 1, 2015 Nyheter, Pressreleaser

prnyaWebTA

Web-TA, ett av Sveriges största TA-system, lanseras nu i en ny och modern version. Över 25 000 befintliga användare i tjänsten har idag kostnadsfritt blivit uppgraderade till det nya Web-TA och bokar från och med nu sina transporter i ett av marknadens mest moderna TA-system.

Det nya Web-TA är en transportörsneutral tjänst, vilket innebär att användaren kan boka transporter med över 100 olika transportörer i samma system. Även om ett företag då och då byter transportör behöver de aldrig byta TA-system.

Till skillnad från många TA-system på marknaden idag är det nya Web-TA anpassat efter mobila enheter och har en responsiv design. Det innebär att användaren kan boka och administrera sina transporter från det medie han/hon önskar. Den nya designen är också utvecklad med användarens upplevelse i första hand. Det innebär att hela processen från inloggning och uppsättning av ett nytt konto till bokning, utskrift och uppföljning av transporter är användarvänligt och enkelt för alla att förstå.

Tom Tingstadius är produktchef på Memnon/Unifaun, företaget bakom Web-TA, och är förväntansfull inför lanseringen.

“Vi är väldigt stolta över det nya Web-TA och jag är nyfiken på att se marknadens reaktion på tjänsten. Utöver att vara användarvänligt på flera sätt har nya Web-TA också en hel del spännande funktionalitet som kommer att göra vardagen enklare för våra användare.“

För mer information, kontakta:
Tom Tingstadius, Produktledning
Tel. +46 70 – 757 30 21Memnon Networks och Unifaun är marknadsledande inom transportadministrativa system på den nordiska marknaden. Med över 20 års erfarenhet erbjuder företaget innovativa och högkvalitativa TA-system. Varje dag skickas över 800 000 sändningar av 100 000 olika företag genom våra TA-system. Memnon Networks och Unifaun har ca 120 anställda i Sverige, Finland, Danmark och Polen.
www.memnonnetworks.com