Nyheter

Lyssna till Martin Randel, VD på Unifaun, under D-Congress!

mars 7, 2017 Nyheter

Unifaun är stolt platina partner till D-Congress 2017. Sedan 1997 har Unifaun drivit digitaliseringen av den svenska logistikmarknaden. Med tusentals e-handlare som kunder är det en självklarhet att kontinuerligt ta fram digitala lösningar som underlättar affärer för våra kunder.

På D-Congress den 9:e mars i Göteborg talar Unifauns VD, Martin Randel, på scenen för Innovativa leveranser kl. 11 om slutkonsumentens ökande betydelse. Martin kommer också att lansera några nya initiativ som syftar till att öka Sveriges konkurrenskraft som e-handelsland. Missa inte det!

Under hela dagen är du välkommen till vår monter för att tala e-handel och logistik samt att spela vårt nya spel, Distribution Madness. Fina priser utlovas.

Vi ses!