Nyheter

Träffa Unifaun på Världens Farligaste Möte på Liseberg den 22 maj!

maj 14, 2018 Nyheter

På tisdagen den 22 maj drar Världens Farligaste Möte igång på Liseberg i Göteborg. Världens Farligaste Möte är ett e-handelsevent som för 8:e året i rad samlar Sveriges e-handlare för en heldag på Liseberg med föreläsningar, utställningar, mingel och roliga överraskningar. Det väntas komma 700 deltagare som bjuds på 30 utställare och en stor scen fullmatad med 20 talare.

Kl. 13:20 intar Unifaun scenen!
Andreas Randel, Chief Commercial Officer på Unifaun kommer att berätta om vår syn på e-handeln och hur arbetet med att skapa den bästa leveransupplevelsen blivit en alltmer viktig fråga för e-handlarna. Andreas kommer också berätta om vilka möjligheter som idag finns tillgängliga för att optimera leveransupplevelsen och hur ett strukturerat arbete med dessa markant ökar en e-handlares konkurrenskraft.

Besök vår monter!
På eventet kommer vi även att ställa ut med en monter där vi visar upp våra Delivery Management-system och en hel del produktnyheter som t.ex. mobilappen Mina Paket. Vi kommer även visa funktionen Delivery Checkout som är en helt konfigurationsbaserad lösning och används som en plug-in i en befintlig checkout. Den är framtagen för att öka valfrihet kring fraktalternativ för slutkonsumenten och på så sätt skapa högre konvertering och fler återköp.

Missa inte detta, säkra din biljett redan nu! Klicka här för att köpa biljett.