Nyheter

Apotea samlar alla sina leveranser i Unifauns app Mina Paket

maj 25, 2018 Nyheter

Sveriges största nätapotek Apotea har idag släppt en pressrelease där de berättar om sitt val att samla alla sina leveranser i Unifauns app Mina Paket. Genom att ladda ner appen kan Apoteas kunder få löpande information och aviseringar om var och när deras paket finns att hämta – oavsett transportör!

”Vi strävar hela tiden efter att göra det smidigare för kunderna att handla hos oss. Med Mina Paket får de all information om leveransen samlad på ett ställe. Vi hoppas att det ska förbättra köpupplevelsen ytterligare”, säger Pär Svärdson, vd för Apotea.

Mina Paket är en komplett lösning som gör det lättare för transportörer, e-handlare och mottagare att enkelt följa sina leveranser. Istället för att behöva söka efter paket på transportörernas olika spårningssidor, finns nu allt samlat i en app, från köp till leverans.

​Läs Apoteas pressrelease här!

​Läs en artikel om Apotea och Mina Paket på ehandel.se här!​

Apotea samlar alla sina leveranser i Unifauns app Mina Paket