Nyheter

Sportamore satsar på leveransupplevelsen med Unifauns app Mina Paket!

juni 25, 2018 Nyheter, Pressreleaser

Som ett led i att fortsätta utveckla kundupplevelsen och servicen har Sportamore valt att samarbeta med Unifaun och satsar på att lyfta fram Unifauns app Mina Paket till kunderna. För Sportamore innebär Mina Paket att alla köp som görs i deras webbutik kan spåras i appen, oavsett transportör.

”Vi arbetar stenhårt med att ständigt förbättra vår service till våra kunder. En viktig del i detta är att kunden känner sig informerad om vad som händer med deras leverans när de beställer varor från Sportamore. Unifauns app Mina Paket är det perfekta verktyget för det här. Efter ett långt samarbete med Unifaun känner vi oss trygga med att våra kunder kommer att se appen som en stor fördel när de handlar online.” berättar Jonas Kolehmainen, logistikchef Sportamore.

Läs pressreleasen här!

Sportamore satsar på leveransupplevelsen med Unifauns app Mina Paket!