Nyheter

Ny certifierad integration mellan Microsoft NAV och Unifaun Online & Pacsoft Online

november 7, 2018 Nyheter, Pressreleaser

Unifauns ambition är alltid att kunna erbjuda de över 100 000 kunderna i våra Delivery Management-system bra och prisvärda integrationer. Utvecklingen går mot att allt fler kunder väljer att integrera sina olika system för ökad automatisering och effektivitet.

Ett av de senaste tillskotten till denna flora av Plug&Play-integrationer är Brightcoms Microsoftcertifierade integration mot Unifaun Online och Pacsoft Online.

”Vi är väldigt glada att kunna släppa den här integrationen brett på marknaden. Den är väl beprövad då en handfull kunder redan arbetar i den dagligen. Vi ser att samarbetet med Unifaun är väldigt spännande då de har en stor del av kunderna på nordisk basis i sina system. Med integrationen blir det enkelt för dessa kunder att automatisera sina processer för ökad effektivitet.” Säger Mats Gustafsson, Affärsutvecklingschef på Brightcom.

Integrationen fungerar för NAV 2015-2018, och fungerar lika bra på NAV Windows-klient som via NAV Web-klient.

”För oss på Unifaun är det superviktigt att kunna erbjuda våra kunder effektiva integrationer mot de system som kunderna använder. Microsoft NAV är ett sådant system, och det är därför med stor belåtenhet vi nu välkomnar Brightcom och deras Plug&Play-integration till vårt eko-system”, säger Stefan Holmström, Regional Sales Manager på Unifaun.

KONTAKT:

Unifaun: Stefan Holmström, stefan.holmstrom@unifaun.com +46 733 58 12 33

Brightcom: Mats Gustafsson, mats@brightcom.se +46 706 99 65 61

Ny certifierad integration mellan Microsoft NAV och Unifaun Online & Pacsoft Online