Nyheter

​Datapartner lanserar Plug&Play-integration mellan Visma Administration och Unifauns Delivery Management-system!

februari 12, 2019 Nyheter, Pressreleaser

Med över 100 000 kunder i Unifauns Delivery Management system ser vi en tydlig trend i att fler och fler väljer att automatisera sin hantering av transporter med hjälp av integrationer mot sina andra system. Unifaun har en uttalad strategi att i nära partnersamarbete utveckla effektiva integrationer till de system som våra kunder använder.

Vi är därför stolta att kunna presentera vårt senaste partnerskap med Datapartner AB som har utvecklat en Plug&Play-integration mellan Unifaun och Visma Administration – OneClickShip.

“För oss på Unifaun är partnerskapet med Datapartner en viktig pusselbit i arbetet att kunna erbjuda våra kunder möjligheten att snabbt och enkelt kunna automatisera sitt arbete med transporter. Vi vet också att många av våra befintliga kunder använder Visma Administration, vilket gör startsträckan ännu kortare”, säger Stefan Holmström, Partner Manager Unifaun.

Datapartner är certifierad Visma-partner och har vid flera tillfällen tagit emot priser som ”Årets Partner” och ”Årets Integrationspartner” från Visma. Företaget har många styrkor, och en av dem är att man erbjuder ett av Sveriges bredaste sortiment av integrationslösningar som användare i Visma Administration kan behöva för en effektivare verksamhet.

Den nya Plug&Play-integrationen fungerar för Unifauns Delivery Management system; Unifaun Online och Pacsoft Online. Den innebär att kunder inte längre behöver hantera transportbokningar manuellt, utan istället överförs den information som krävs för transporten direkt från Visma Administration automatiserat till färdig transportbokning i Unifauns system.

“En väl fungerande logistik är idag ett konkurrensmedel, vi är stolta över att vi tack vare samarbetet med Unifaun kan hjälpa företag som använder Visma Administration att automatisera sitt arbete med transporter och därmed öka sin konkurrenskraft”, säger Mikael Modig, VD Datapartner.

KONTAKT

Unifaun: Stefan Holmström, stefan.holmstrom@unifaun.com +46 733 58 12 33

DataPartner: salj@dpab.se +46 424006070

​Datapartner lanserar Plug&Play-integration mellan Visma Administration och Unifauns Delivery Management-system!