Nyheter

Helthjem och Unifaun i nytt samarbete

mars 5, 2019 Nyheter

Schibsted-ägda Helthjem har haft en kometkarriär, sedan starten för fyra år sedan har distributören vuxit från att skicka 100 000 sändningar om året till att passera fem miljoner paket under 2018. Efter en stadig tillväxt i Norge etablerar sig Helthjem nu i Sverige, där distributören ständigt förvärvar nya marknadsandelar bland svenska nätbutiker, som skickar varor till Norge.

Helthjem har nu ingått ett samarbete med Unifaun. På samma sätt som Helthjem är en uppstickare i Sverige jobbar Unifaun på att stärka sin närvaro i Norge. Gemensamt för samarbetet är en önskan om innovation och vidareutveckling av e-handelsbranschen.

Redan flera gemensamma kunder

Det finns redan en del gemensamma kunder i både Sverige och Norge där exempelvis Lyko har valt att frakta sina varor från Sverige till Norge med Helthjem genom Unifaun. Helthjem är nu bokningsbara i Unifauns system och även i fraktcheckouten Unifaun DeliveryCheckout.

”Unifaun har skapat en mycket smidig lösning för att välja transportör och transporttjänst i kassan, som utmärker sig på marknaden idag. Detta är en av många spännande tjänster som vi ser fram emot att arbeta med och utveckla tillsammans med Unifaun och våra gemensamma kunder,” säger Ken Larsen, senior logistikkonsult på Helthjem Netthandel.

Läs mer om samarbetet i en svensk artikel på ehandel.se och en norsk nyhet på ehandel.com​!

Helthjem och Unifaun i nytt samarbete