Nyheter

Ny plug-in för Unifaun Delivery Checkout hos Carismar

september 2, 2019 Nyheter

Nu kan alla Carismar-kunder enkelt börja använda Unifauns Delivery Checkout tack vare en ny plug-in. E-handlaren Pen Store ville lägga till ett leveransalternativ i kassan men Carismar föreslog istället en helt ny fraktcheckout.

Från början var avsikten att addera Airmee som leveransalternativ. När vi tittade på det tillsammans med Carismar så såg vi att det var ett ganska stort projekt att bygga om store fronten i vår kassa.
Carismar rekommenderade oss istället att integrera Unifaun Delivery Checkout (UDC) för att mer kostnadseffektivt kunna lägga till nya leveransalternativ framöver.

Läs mer här om hur e-handlaren Pen Store förbättrat sitt leveranserbjudande!

Ny plug-in för Unifaun Delivery Checkout hos Carismar