Nyheter

Urban Bucht ny Chief Commercial Officer på Unifaun

september 10, 2019 Nyheter, Pressreleaser

Unifaun har rekryterat Urban Bucht som Chief Commercial Officer med fokus på Norden. Urban har lång erfarenhet av internationell försäljning, partnerhantering och konsultverksamhet inom framför allt mjukvarubolag. Han kommer senast från en roll som VP Partner & Alliances med ansvar för partners globalt på Snow Software, som under de senaste åren växt från att vara ett europeiskt till ett globalt bolag med flerdubblad omsättning.

”Jag känner mig mycket förväntansfull över den här nya möjligheten hos Unifaun, ett fantastiskt företag i en mycket intressant bransch och ser verkligen fram emot att möta befintliga och blivande kunder samt partners på Unifaun. Det ska bli roligt att tillsammans med teamet på Unifaun vidareutveckla vårt sätt att ta Unifauns produkter och lösningar till marknaden samt hur vi för värdefulla dialoger med kunder och partners.” Säger Urban Bucht.

Som CCO kommer Urban att leda och vidareutveckla försäljningsorganisationen inom alla Unifauns områden, Delivery Management, TMS och Partner samt ingå i Unifauns ledningsgrupp.

”Urbans gedigna erfarenhet av att utveckla internationella säljorganisationer samt implementera sälj- och kanalstrategier blir ett viktigt komplement till Unifauns fortsatta expansion på nya och befintliga marknader. Urbans kompetens blir en ytterligare förstärkning av ledningen på vår fortsatta tillväxt- och utvecklingsresa.” Säger Leif Bohlin, VD Unifaun.

För mer information kontakta:

Urban Bucht:
urban.bucht@unifaun.com
Tel: +46 723 87 13 07

Urban Bucht ny Chief Commercial Officer på Unifaun