Nyheter

Delivery Management-systemet Unifaun Online, uppdaterat, förbättrat och moderniserat!

oktober 22, 2019 Nyheter, Pressreleaser

Ledande leverantören av Delivery Management-system, Unifaun, introducerar nya Unifaun Online med nytt uppdaterat användargränssnitt och nya funktioner, byggt på ett nytt modernt ramverk. Nya Unifaun Online erbjuder små och medelstora kunder ett molnbaserat Delivery Management-system som kopplar ihop ett nätverk av transportörer, e-handelsplattformar och affärssystem. Nya Unifaun Online är resultatet av två års utveckling där feedback från kunderna har varit basen när systemet har utformats.

Komplexiteten inom transport- och leveranshantering ökar och användare söker enklare, mångfacetterade och intuitiva system att arbeta med. Nya Unifaun Online möter de här kraven. Det uppdaterade användargränssnittet känns mer som en app med ett modernt utseende och mindre som en webbsida. Det nya sömlösa användarvänliga gränssnittet förbättrar upplevelsen, ser bättre ut och gör det mer effektivt att jobba i.

Simon Korn, utvecklare i teamet för Unifaun Online säger, ”Ambitionen för teamet i det här projektet är att leverera ett överlägset gränssnitt. Vi hade tre huvudmål när vi skapade designen – det skall vara användarvänligt, modernt enkelt att utöka med funktionalitet. Mycket arbete har lagts på att utveckla det nya ramverket och Unifaun-teamet arbetade hårt för att nu kunna ge alla användare en bättre upplevelse.”

Nya Unifaun Online introducerar också förbättrade kärnfunktioner, till exempel en enklare adressbok och ett helt nytt hjälpcenter. Adressboken har en förenklad sökfunktion med flera parametrar och visar sökresultaten i en flexibel resultattabell, där användare kan sortera dem och eventuellt ta bort dem efter behov. En annan bra funktion är en automatisk komplettering av adresser. Nya hjälpcentrets innehåll är HTML5-baserat för att både underlätta sökningen och förbättra användbarheten. Nya Unifaun Online bygger på modern mjukvaruarkitektur och erbjuder mer grundläggande förbättringar, till exempel en ny valideringsmotor, ReactJS-ramverk och prestandaförbättringar. Syftet med det nya ramverket är att påskynda utvecklingen och introduktionen av nya funktioner på ett smidigt och snabbt sätt.

Produktägare Alen Ramic berättar om synen på ständig förbättring för nya Unifaun Online, ”Efter att ha lanserat det nya gränssnittet, adressboken och nya hjälpcentret ser vi fram emot att släppa ännu fler förbättringar. Redan i år kommer till exempel en ny sida för sändningshistorik. De stora förändringarna som nu sker på marknaden kräver att alla företag tänker igenom hur de kan arbeta operationellt smartare och samtidigt vara tillräckligt agila för att snabbt kunna anpassa sig till förändringar. Nya ramverket gör nya Unifaun Online till det smidigaste transportadministrativa systemet anpassat för framtiden.”

”Det är en fantastisk dag för oss på Unifaun och även för nuvarande och framtida användare av nya Unifaun Online. Jag är säker på att tjänsten kommer att sätta tonen för framtidens lösningar inom transport och leveranshantering, och leverera unikt värde för alla inblandade”, berättar Unifauns VD Leif Bohlin.

Unifaun har över 20 års erfarenhet av att tillhandahålla innovativa och värdeskapande Transport Management-system. Med sin plattform – Delivery Orchestration Cloud ™ ansluter Unifaun enkelt och direkt ett omfattande ekosystem av transportörer, avsändare, mottagare och systempartners till varandra och till dess slutkunder. Unifauns Delivery Orchestration Cloud ™ erbjuder lösningar för hantering av transport, leverans, transportör och mottagare på ett anslutet, datadrivet, pålitligt och anpassningsbart sätt. Årligen hanterar Unifaun över 300 miljoner paket och 5 miljarder transaktioner. För närvarande sysselsätter Unifaun över 200 transport- och leveransintresserade personer i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Polen, Benelux och Tyskland. Nyligen förvärvade Unifaun företaget Transsmart® som är marknadsledande inom Transport Management i Nederländerna. Det är första steget i Unifauns snabba expansion till den europeiska marknaden.

Delivery Management-systemet Unifaun Online, uppdaterat, förbättrat och moderniserat!