Nyheter

Ny integration mellan Unifaun Online och Hogia Retail

oktober 23, 2019 Nyheter, Pressreleaser

Nu lanseras en ny integration mellan Delivery Management-systemen Unifaun Online och Pacsoft Online, och affärssystemet Hogia Retail.

Många av Hogias Retails kunder säljer varor online eller vidare till andra återförsäljare och leveransen är en viktig del av affärsflödet. En integration mellan systemen hjälper det flödet att bli så enkelt och effektivt som möjligt genom att all information förs över automatiskt. Informationen behöver endast anges en gång och dessutom i endast ett gränssnitt vilket sparar mycket tid men även minskar riskerna för manuella fel.

”För oss handlar allt om att göra det enkelt för kunden. När du jobbar i ett gränssnitt och bara anger informationen en gång så sparar du tid, minimerar dubbelarbete och därmed misstag. Vi är väldigt glada att nu kunna erbjuda våra kunder det.” Säger Annica Gilbertson, Hogia Retail

Integrationen gör att fraktalternativen från Unifaun finns valbara direkt i Hogia Retail. Med ett klick utlevereras ordern i Hogia Retail, en fraktorder skapas i Unifaun och alla nödvändiga utskrifter sker till den valda skrivaren.

”Äntligen kan våra gemensamma kunder nu integrera Hogia Retail med Unifaun Online eller Pacsoft Online. Vi vet att integrationen är väldigt efterfrågad då den frigör enormt mycket tid för företaget som istället kan läggas på att göra fler affärer.” Säger Tomi Pesonen, Unifaun

Integrationen finns tillgänglig via Hogia Retail.

KONTAKT:

Hogia:

handel@hogia.se
0303-663 70

Unifaun:

tomi.pesonen@unifaun.com
070-752 42 94

Om Hogia:

Hogia erbjuder en molnbaserad affärslösning för dig som vill ha koll på din verksamhet oavsett om du är verksam i grossistledet eller säljer dina varor direkt mot konsument. Du hanterar enkelt lager och inköp; har du fysisk butik använder du vår kassa, som grossist skapar du order och fakturor med smidig direktkoppling till redovisningen och säljer du även online har vi integrerade lösningar med marknadens bästa e-handelsplattformar.

Ny integration mellan Unifaun Online och Hogia Retail