Nyheter

Så gör du dina kunder ännu gladare på Black Friday

november 22, 2019 Nyheter

Unifauns Mats Fischerström gästbloggar på Collector Bank och delar med sig av några riktigt bra tips för att göra kunderna glada, på Black Friday och året om!

”Black Friday. En tidig julafton för både e-handlare och konsumenter. På samma sätt som det amerikanska Halloween-firandet på bara några år kommit att kännas nästan lika svenskt som midsommar och Mello, har vi nu också börjat fira Thanksgiving. Fast vi hoppar över torsdagens kalkon, tranbärssås och pumpapaj och går direkt på det som kommer dagen efter, det vill säga årets stora rea. Förra året handlade vi svenskar för 6,7 miljarder, och det finns inget som tyder på att det kommer att bli mindre i år.”

HÄR kan du läsa blogginlägget!

 

 

Så gör du dina kunder ännu gladare på Black Friday