Nyheter

​Logistikföretaget Bussgods stärker leveransupplevelsen för sina kunder, blir premiumpartner till Unifauns app Mina Paket!

december 10, 2019 Nyheter

Bussgods erbjuder frakttjänster där paket skickas med reguljärbussar, det innebär att i många av deras turer körs både passagerare och paket i samma fordon. Det ger också möjlighet att erbjuda paketfrakter från tidig morgon till sen kväll genom hela Sveriges avlånga land. Nu stärker bussgods kundernas leveransupplevelse genom att bli premiumpartner till Unifaun och mobilappen Mina Paket.

Alla Bussgods paketleveranser går nu att på ett smidigt sätt följa och få aviseringar för i appen. Samarbetet innebär också att Bussgods kommer vara med och driva utvecklingen av appen framåt, samt kunna skapa Bussgods-unika lösningar och erbjudanden i appen.

-Att vi nu går in och samarbetar med Unifaun och mobilappen Mina paket är ett strategiskt steg för oss i att förbättra leveransupplevelsen för kunderna. Vi tror också starkt på idén med att använda en app för att spåra alla paketleveranser oavsett transportör, berättar Mikael Byström på Bussgods.

-Vi är stolta och glada att Bussgods nu valt att hoppa på tåget med vår mobilapp Mina Paket och blir en av många transportörer som anslutit sig. Det visar ytterligare att appen är precis vad kunderna och marknaden vill ha, berättar Axel Lindgren, Head of Consumer Applications på Unifaun.

Mina Paket är en app som levereras av Unifaun i nära samarbete med flera transportörer på marknaden. Idén är enkel. Slutkunden vill hålla koll på sina paketleveranser och vill inte använda olika appar eller webbsidor för att göra det. Mina Paket har snabbt blivit mycket populär och har i nuläget över 1 000 000 nedladdningar och högst rating av alla appar i APP store och Google Play inom samma kategori i Sverige.

​Logistikföretaget Bussgods stärker leveransupplevelsen för sina kunder, blir premiumpartner till Unifauns app Mina Paket!