Nyheter

God jul och Gott nytt år!

december 17, 2019 Nyheter

Tack för ett fantastiskt samarbete 2019! Vi ser fram emot ett lika bra 2020!

Istället för att skicka traditionella julklappar har alla anställda på Unifaun fått rösta på en välgörenhetsorganisation att donera pengarna till. I år röstade vi på World Wildlife Fund, WWF, och deras arbete för att stoppa klimatkrisen. De kommer att få en donation på 62 000 SEK.

”WWF är en stark röst. Vi förhandlar med regeringar, pressar politiker och finns på plats där arters livsvillkor förändras. Vi driver på klimatsmarta energilösningar och den nödvändiga omställningen till en hållbar matproduktion och användning av jordens resurser.”

Förutom donationen har vi medarbetare på Unifaun också haft möjlighet att donera vår julklapp till en valfri välgörenhetsorganisation. Tillsammans har vi donerat 6 500 SEK till Unicef, 5 500 SEK till MSF, Medecins sans frontiers, 4 000 SEK till Rädda Barnen och 3 000 SEK till Hand i hand.

Vi önskar er en riktigt God Jul och ett Gott nytt år!

God jul och Gott nytt år!